reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Wiesz co ja miałam lekki zarys brzucha jak ktoś nie wiedział to się nie kapnął. Moja koeżanka w 6 miesiacu była tak płaska że koledzy z pracy jej nie wierzyli ze może być w ciąży. Z kolei moja siostra to normalnie w drugim miesiąc miała wywalony brzuch a do porodu to szła jakby tam trojaczki mieszkały i UWAGA urodziła dziewczynkę w terminie 2600 i 44cm:tak::tak:. Smiałyśmy się że ma wymiary jak lalka Baby Born. Moi chłopcy byli natomisat całkiem przeciętni 3270 56cm i 3590 i 60cm

wszystko zależy od organizmu, ja miałam potężne brzuchy z chłopakami :)

ja tez chudlam z Adamem, stracilam 7kg a potem przybralam hehe i to 35kg:p (na końcówce wody mi sie zatrzymały)

ja sie posmarkałam, normalnie ledwo oddycham :(
Adas sie trzyma, dadu tez posmarkany :/

Ola - jak tam w pracy ?

mucha - dziekuje za namiary!!

Witam
Młodszy już w przedszkolu. Starszy jeszcze gnije. Ma na 10. Dzisiaj pierwsze zajęcia z informatyki mają mieć. Młody zacieszał już od piątku. Ciekawe czego mogą ich więcej nauczyć he he po za tym co dzieciaki w 21 wieku już wiedzą. :-D:-D

Ja miałam ogromny brzuch z Mateuszem:baffled:. On cały poszedł do przodu. Rozszarpał mi brzuch. Ostatnie 6-8 tygodni ciąży bardzo szybko rósł i ja wówczas bardzo szybko tyłam, bo przez ten czas 12 kg. Dlaczego? Nie wiem.
Z Danielem też byłam duża, ale nie tak jak z Matim, choć młodszy był większy od pierworodnego. I żadnego nowego rozstępu z nim nie miałam. Skóra na brzuchu nie była naciągnięta do granic możliwości. Daniel bardziej w środku się schował co z resztą boleśnie odczuwałam z każdymi kopniakami:dry:. No ale u mnie chłopcy byli duzi więc i brzuch miał prawo być wielki.:tak:

Witajcie w nowym roku szkolnym....
Osobno WITAM Nowe Mamuśki!!!
Już myślałam, że do Was nie dotrę bo zapomniałam hasła a nie logowałam się tu kilka lat, bo zawsze samo się wpisywało :-)

U nas też się zaczynają wydatki szkolne i w środę zebranie. klasa to już nie "zabawa" nowe przedmioty i nauczyciele, także nowa klasa bo przerzucili Mati z B do A. Ważne, że jej to nie przeszkadza.

Porodu swojego wolę nie wspominać, ale w ciązy bym mogła chodzić całe zycie tak było fajniutko :-D Przybrałam tylko 17kg.

Miłego wieczorku!

krolcia moglabym Twoj post pod siebie skopiować :) Adam 150cm w obwodzie, brzuch roztrzaskany na maksa waga 4320 a z Dadu duzo mniej na wadze, brzuch ok, zero dodatkowych rozstepow a mial 4650 :)

mucha - olej prace, dopiero poniedzilek ;) jeszcze masz 4 dni hehe :)

Iza- a czemu przerzucili do innej klasy ?

ja jestem tak zaziebiona ze ledwo dycham, dawno mnie nic nie brało :/

Agnieszka nie choruj!!!!!!!!!!! Mamy jeszcze lato! Zdrówka życzę!
Od 4 klasy w szkole jest jedna robiona klasa sportowa i zbierają chętnych z wszystkich klas w danym roczniku, potem resztę mieszają i umieszczają w pozostałych. Tak w skrócie ;-) mam nadzieje, że zrozumiale opisałam.

reklama
Do góry