reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witamy Witamy :-)

Arabella mogłam Cię - Was widzieć dziś w Polo tzn w Staropolskiej na lodach?

reklama
Hej!

Wrocilismy dopiero wczoraj ;-) wiec dzisiaj nie ogarniam :szok: a jeszcze moj madry tatus wzial sie za remont kuchni i rece mi opadly :wściekła/y: byle do piatku Wika na urodziny popoludniu a potem uciekam na dzialke ;-)

Karola jak tam Wasza sytuacja??

Lodozercom zycze smacznego :-p

Aaa mam zawsze pytac i zapominam,co to sa te osiagnieca??? Ok juz wiem :)

Ostatnia edycja:
Witam

Daniel dzisiaj już w przedszkolu. Wysypka jeszcze jest widoczna. Jest w odwrocie w każdym bądź razie dlatego dzisiaj poszedł już, z resztą ja nie mogę czekać:no: dłużej z rehabilitacją jednak. Bo ból powróci.

Myślałam, ze mi dziecko dom rozniesie jak był w domu! Chociaż też potrafił się zająć na dłużej. Hitem przez te dni były karty z serii star wars.:szok::tak: Wsiąknęło to moje młodsze w te klimaty również:-D! I widzę, że to na maksa he he. Faaaajnie tak, jak to się ma z dzieckiem taką wspólną fascynację. Ja uwielbiam obie trylogie, mąż również. Dla nas to klasyk, który moglibyśmy oglądać na okrągło i nigdy się nie nudzi. I mimo tego, ze oni tacy mali to jak robimy sobie maraton ze Star Warsami to przyłażą do nas i potrafią cały film wysiedzieć. Robię dwie michy popcornu i siedzimy tak sobie we czwórkę zafascynowani:-D:-D:-D

Witam;-)

Co takie pustki?

U nas ruch. Wczoraj ostatnia mam nadzieję rehabilitacja. A w jej trakcie telefon z przedszkola:dry:, ze Mateusz prawdopodobnie wysypał. No to wio po dziecko. Poliki niby czerwone ale tak jakoś mniej jak Daniel:confused:. Chociaż z drugiej strony mówili w przedszkolu też, ze Daniel wyjątkowo mocną wysypkę ma w stosunku do innych dzieci, więc może Mateusz ma taką normalną... Koniec końców został w domu:tak:. Zobaczę kiedy przyjmuje nasz doktorek i się przejdę z nim najwyżej.

Cieszę się bo w końcu ruszyła sprawa mieszkania:-D:-D:-D. Decyzja już podjęta. Mieszkanie oglądaliśmy, Czekamy teraz na papiery. Myślę, że w przeciągu tygodnia dwóch powinno wszystko już dojść do nas.:-D Bartek ma już wolne. W przyszłym tygodniu jedzie tylko jeszcze na kolejne szczepienia. Gorączkujemy sie z ta chałupką już jak dzieciaki:-D. Kupiliśmy już komodę do Daniela nowego pokoju i biurko dla Mateusza. Dla nas nowe wyrko, bo nasze to już złom:-p. Jeszcze farby trzeba będzie nabyć. Jakoś później jak sie odłoży trochę kasy albo najwyżej na raty kupimy drugie łóżko dla Daniela. Chcemy jednak to zrobić przed wrześniem. Wszystko na raz to tak trochę boli nasze oszczędności.Muszą starczyć do końca roku w razie coś, więc trzeba rozsądnie gospodarować.:tak:

reklama
Krolcia na brawoooo poszło Wam błyskawicznie z tym mieszkaniem :-) Ja przygotowuję się psychicznie na powrót do pracy a pewnie nie będzie łatwo, wszystkie zaciążone onoł tzn cieszę się ale jednak po dwóch latach nieobecności wrócę i będę zupełnie sama będzie hardkor !!!!

Do góry