reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

a nooooo juz rok ... nie wiem kiedy zlecialo :)

ur ma 9 kwietnia ale impreze robimy w sobote bo tak wszystkim pasuje najlepiej :)

za tydzien jade z Dadu do lekarki bo ma krzywa nozke , zobaczymy co powie ...

powiedzcie mi czy jest u nas jakis sklep z rznosciami na uroziny ? jakis girlandy, cyferki itp. ale nie takie g... jak w marketach cos fajnego i duuuuuuuuuuuuzy wybór :p

reklama
Hejka
No jakoś dzień przeleciał. Dzień na wariackich papierach.

Wizyta niezła. Konkretna kobieta. Ponieważ Daniel jest podziębiony dostaliśmy leki i przykaz wizyty za tydzień. Wtedy zobaczymy co dalej. Jeśli leki nie podziałają to będzie wskazanie do zabiegu. Ech. Już się zastanawiam czy nie lepiej machnąć ten zabieg i mieć z głowy, ale z drugiej strony narkoza...strach.:-(

Po lekarzu pojechaliśmy odwiedzić malutką. Daniel z wujkiem szaleli w grach tv a ja nacieszyłam sie obrabianiem niemowlęcia:tak::-D Oj przydałoby się takie małe oj przydało:-p:-)

Witam ..Ja nadal chora wrrr.Kasienka no my wszystko razem Ciebie noga boli to mnie boli Ty chora to i ja te same objawy...strach sie bac;PP

Dziewczyny ktora poleci mi alergologa dla dorosłych na NFZ z krotkim terminem oczekiwania??Z gory dziekuje;)

Hejka

Sali ja polecam alergovitę, ale jakie tam terminy...nie mam pojęcia.

Młodemu zaaplikowałam serię leków, które wczoraj dostał od laryngolog. Rany jak ja nie lubię tak, do nosa, do uszu, do buzi :dry::dry: i męczy człowiek to biedne dziecko:dry:

Karola ja drugi raz narkozy nie bede przechodzic :no::-( teraz mam na listopada z Matim do Gizinskiej na usuniecie trzeciegi migdala...juz wiem ze mnie nie zobacza

No o! No to jedwabiście! Tym bardziej nie wiem jak ja to przeżyję! Z tego sie wyrasta wyczytałam. Bo to kwestia tylko budowy pewnej części ucha, która wraz ze wzrostem zmienia się. Zobaczymy....może w ostateczności spróbujemy znowu z tym sterydem, tylko poproszę o coś do nawilżenia nosa potem. Może są jakieś preparaty takie do dodatkowego stosowania. Może latem, kiedy się nie choruje teoretycznie powalczymy z tym lekiem... Żesz w doope normalnie:crazy:!!!!!!! Jedno zdrowe jak byk to się w drugim cała norma chorobowa skumulowała:crazy::crazy::crazy:

Karola z tego co wiem to w alergovicie tylko alergolodzy dzieciecy sa'.Juz sie zarejestrowałam do Medica do samej szefowej...była któras??

Karola wspolczuje...duzo zdrowka zycze..:-(

reklama
Do góry