Udało mi się wreszcie usiąśc do kompa. I to na chwilkę, bo jestem chora i właściwie leżę, ale brzuch mi już tak przeszkadza, że wstałam, żeby trochę rozprostowac plecy. Brzuchol tak mi strzelił, że czuję się, jakbym była w 38 tygodniu conajmniej. W domu już stoi łóżeczko i wózek, po świętach popiorę rzeczy, pokupuje parę drobiazgów i bedę czekac.
Widzę, że na forum pojawiła się następna dziewczyna w ciąży, choc pewnie lada chwila się już rozdwoi, witaj Tusia144. ja tez bede miała dziewczynkę, z tym, ze wiem to od 21 tygodnia i na każdym USG mialam to potwierdzane.
Milkaa, współczuję Ci bardzo tych przeżyc z Jagódką, też podobne przechodziłam z najstarszym synem, potem się okazało, ze to tylko był tłuszczak. Bądź dobrej myśli.
Na koniec życzę Wam:
"Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia".
i zmykam do łóżka, żebym jutro na Wigilii jakoś mogła funkcjonowac.
Widzę, że na forum pojawiła się następna dziewczyna w ciąży, choc pewnie lada chwila się już rozdwoi, witaj Tusia144. ja tez bede miała dziewczynkę, z tym, ze wiem to od 21 tygodnia i na każdym USG mialam to potwierdzane.
Milkaa, współczuję Ci bardzo tych przeżyc z Jagódką, też podobne przechodziłam z najstarszym synem, potem się okazało, ze to tylko był tłuszczak. Bądź dobrej myśli.
Na koniec życzę Wam:
"Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia".
i zmykam do łóżka, żebym jutro na Wigilii jakoś mogła funkcjonowac.