reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej...znowu szaro buro i ponuro...

Karola problem mam z tym ze jakby to dla mojej babci bylo to bym sie nawet nie zastanawiala a to babcia M i ona ani sie nie kremuje ani nie pachnie itd,masakrejszyn...kupie jej lepsze rajstopy-bo to to nosi :-p i kawe bo naprawde nie mam pomysla :-(.

Jak wlosy,zrobione...???

Hejka;-)

No to niejako problem załatwiony z prezentem.

Czekam na odpowiedź jeszcze od fryzjerki. Dzwoniłam wcześniej ale ja bym chciała włosy zrobić tak bliżej świąt, tylko wiadomo jak to z terminami może być.

Pogoda nastraja mnie...do marudzenia i lenistwa strasznego! Nic mi sie nie chce.:zawstydzona/y:

Witam wszystkich:-)
Szaro buro ponuro, ale ciepło.Zaraz zmykam z młodymi na spacer, a potem do Mamci na urodziny. Miłego weekendu

Witam

No to wczoraj pierwszy śnieg zawitał co he he. Mimo zawieruchy dzieciaki zachchchwycone! Mateusz z tekstem W KOŃCU zima jest.:-D

Ja w domu dzisiaj z doopą siedzę. Mały znowu gorączka i znowu ucho szit:crazy:! No ale wyżebrałam dzisiaj o skierowanie w końcu do laryngologa, bo przecież ileż można chorować na ucho! Po za tym trzeba sprawdzić, czy coś się ze słuchem przez to wszystko nie dzieje.

Dobrze choć, że dziś pogoda przyjemniejsza:tak:. Chłodno ale słoneczko w końcu widać!

Jak tam imprezowiczki?;-)

No a fryzjerka chyba jednak zaciążyła i chyba muszę się rozejrzeć za kimś nowym...tylko tu miałam już pewne(cena przystępna i ze dobrze robi) a tak....:-(

Kurcze szukam i za dużo tego jest. Możecie polecić dobrego dziecięcego laryngologa... u Gizińskich przyjmują dopiero od 4 roku życia:-( Czy na Karłowicza uderzyć, czy do szpitala dziecięcego lepiej....

Hej!

Tak,wczoraj swietowalismy Katarzynki babci :-) mile popoludnie mimo ze ja nie na chodzie bylam ale przezylam :-p. Weekend imprezowy za nami a i dzisiaj ymeniny obchodze ja :-);-)

Karola znoooowu :-(...ja jezdzilam do Gizinskiej od malego z Wiki,nigdy nie mowilam ze do laryngologa,umawialam sie na wizyte i tyle.Na miejscu Gizinkiej mowilam ze uszy,sprawdzala za kazdym razem,nie bylo problemu...

reklama
Do góry