reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dobry;)

Ja o migdałach sie nie wypowiem ..Moje dzieci nie maja problemów odpukac..Tymek w ogole nie choruje a Kaja swego czasu co miesiac chopra teraz sie trzyma i tak srednio raz na 5 miesiecy ...od ostatniej choroby miną nie długo 4 miesiace wiec mnie to cieszy;)
Swego czasu miala problemy z krtaniówkami albo oskrzela ...zaczelo sie jak miala dwa tygodnie i wtedy wylądowalismy w dzieciecym szpitalu ale na oddziale kardiologicznym (zeby nie zlapala inych chorób) i ja byłam mega zadowolona z lekarzy pilegniarek ogolnie z caloksztaltu.Pielegniarki zabierały Kaje na karmienie zebym mogła odespac noc...no cudowne były;)Tam spotkalam pierwszy raz lekarza Kołodziejczaka polecam go zreszta nie tylko ja;)Ma super opinie jako kardiolog i pediatra;)

reklama
Hej!

Ja tam przypomne tylko ze jeden migdal wycielam i wiecej nie zamierzam!
Mat jest w kolejce do Gizniskich jakos za rok bedzie dopiero ale i tak nie dam.

Co do lekarzy to wiadomo ze zawsze rozne opinie...trzeba sie przekonac na wlasnej skorze :-p

Karola a jak mlody w ogole??

Młody już ok. Po drugiej dawce antyba już przestał gorączkować. Nie ma kataru, nie kaszle, gorączki brak, no nie widać, ze to dziecko chore w ogóle. Gdyby nie to, że to okres chorobowy(osłabiony antybem mógłby coś dodatkowo złapać) to bym go normalnie do przedszkola puściła:tak::-D

To ja chyba w tej sytuacji zadzwonię do dziecięcego. W końcu z zasady powinni tam być lekarze z dobrym podejściem.

Chodziłyśmy do miłej pani laryngolog w szpitalu dziecięcym ale za chiny nie mogę sobie nazwiska przypomnieć :no: Choć ona dała skierowanie na wycięcie tak w razie czego i była córcia na liście.... ale udało się !

U mnie znaczy u Daniela to by była kwestia raczej gruntownego przebadania uszu. Słuchu przede wszystkim, bo on ani nie chrapie, ani nie ma takiej kluchy w gardle, głos mu się w trakcie choroby nie zmienia, oddycha przez nos, więc nie sądzę, żeby problem był z migdałkiem.

No i doopa blada już ostatecznie z fryzjerką:-(. Muszę poszukać kogoś nowego... tylko ceny jakie śpiewają zwalają mnie z nóg...:szok:

Co za dzień ja wczoraj miałam to szkoda gadać !!!

Najpierw baba w przychodni chora chciała szczepić Weronikę!!!Wydaje mi się, że chore pielęgniarki szczególnie te od mały dzieci powinny raczej zostać w domu!!!!

Potem facet co nam okna w domu montował czekamy już ponad miesiąc na ich wyregulowanie i naprawę bramy, mówię do niego grzecznie kiedy przyjedzie,że już dawno zgłaszaliśmy a on do mnie "czego Pani jeszcze chce, powtarza się Pani już trzeci raz itd..." wyprowadził mnie z równowagi!!!

Na dodatek dowiedzieliśmy się, że fachowcy popsuli nam piec od ogrzewania!!!!!!
Normalnie wysiadam!!
Karola nie polecę fryzjera taniego i dobrego :-( Moje koleżanki chodzą ostatnio do jakiegoś młodego chłopaka który podobno pracuje w warszawie u jakiegoś znanego fryzjera i przyjeżdża do bydgoszczy co jakiś czas. i muszę Wam powiedzieć, że faktycznie ścina fajnie tzn tak bardziej artystycznie ale ciekawie. ostatnio koleżanka zapłaciła 130 zł za ścięcie z długich tak na chłopaka i zrobienie refleksów. Wygląda ciekawe :-)

Witam

O losie! Olka! Ale pech! Współczuję! Ale ja bym chyba jazdę zrobiła, nie, ja bym na pewno jazdę zrobiła!!!

Czego pani jeszcze chce! No masakra! Jak można nie szanować osoby która daje Ci kasę i pracę! W doopach się poprzewracało!!!!

Ściąć na krótkie? Nie nie, nigdy w życiu! Ja mam za okrągłą twarz, nie bardzo dobrze bym wyglądała w krótkich. Po za tym trzeba by sie pierdzielić co rano z układaniem fryzury. No i na jakieś wyjścia zawsze możesz mieć inną fryzurę z długich włosów. Możliwości jest wieeele.:tak:

Już zadzwoniłam do siedzimy firmy i wiem co robić jeśli szanowny Pan do piątku nic nie zrobi!! Mam taki charakter, że jak ktoś jest dla mnie dobry jestem dla niego jeszcze lepsza a jak jest zły jestem tysiąc razy bardziej zła !!! no niestety !!

Bo to nie ma co po dobroci,w morde walic od razu :wściekła/y:...

A ja bylam w miescie,teraz siadlam do herbaty z cytryna a dzieci obiad jedza,pozniej Wika ba tance i dzien jakos zleci...

reklama
Mamy wizytę zarezerwowaną na luty, w dziecięcym jednak. Matko ile czasu! No ale u nas to nie jakaś pilna sprawa, możemy poczekać ale sam fakt!

Mały śpi, to idę się wymoczyć pod prysznic he he:-D

Do góry