reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Zarty jakies,co oni teraz przepraszam :wściekła/y: z noworodkami przeciez przychodza...Taka "klinika" nie mam slow!!!

Karola i coo?? Dzieciecy w sumie nie polecam,remonty,syf itd...

krolcia, ja polecam dr Badeńskiego, on przyjmuje w Medicu. Ogólnie z Medica zadowolona nie byłam, ale ten lekarz to co innego. Weronika długo walczyła z migdałem i uszami, a Borys od małego zawsze uszy chore, U Weroniki płyn się zebrał nawet i doszło do niedosłuchu. Badeński jednak Nam pomógł i ja go polecam :-)

Dzięki dziewczyny. W takim układzie chyba najpierw poszukam w medicu bo tam można też chyba na nfz nie?
Choć z drugiej strony Olkowy lekarz przyjmuje w szpitalu który widzę z okna...tyle, że pewnie prywatnie....

Badenski w Medicu?? Ooo tez polecam :-) chodze do niego u nas w przychodni na Bartodziejach...aaa wlasnie Wronka a w Medicu On na nfz??? Kiedys pytalam go czy na prywate mozna liczyc u niego,mowil ze nieee :/

kasiulka...o qrcze nie wiem, ja byłam u niego ostatni raz z rok temu to jeszcze należałam do MEDICA (tzn, dzieci) i wtedy leczyliśmy na NFZ, a teraz nie mam pojęcia. Cos słyszałam ,że mieli pozmieniać, ale się nie orientuje.

Dobry wieczór :)
Nie wiem kiedy ten czas tak ucieka!!!!!!!!!!!!!!

W Medicu u Badeńskiego byłam raz i nigdy więcej, nie pamiętam dokładnie ale zniechęcił mnie do siebie po podejściu do dziecka i bez dokładnych badań od razu chciał migdałki usuwać.... ma je do dziś i jest wszystko dobrze :tak:

Od zabiegu uchronił nas własnie Olijewski, cudny lekarz z fajnym podejściem do dzieci. Chodziłysmy do niego do LarMedu na Karłowicza i spotkałysmy go też w szpitalu dziecięcym :-)

No widzisz Izka, u Nas było odwrotnie. Badeński zlecił badania, przepisywał leki i uchronił Nas przed wycięciem migdała:-). Do tego był sympatyczny w stosunku i do dzieci jak i do Nas.

reklama
Witam z kawką.
Skrobańsko szyb rano było aż furczało! Grrr nie lubię tego:crazy:. Co roku obiecuję sobie, że kupię tą ścierę na przednią szybę choć i...jak dotąd jej nie kupiłam:sorry:.

Iza a ogólnie o szpitalu dziecięcym jakie masz zdanie?

Do góry