reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam umęczona

Iza a dlaczego do Jurasza? Co się dzieje?

A ja miałam w nocy przeboje. Przeczyszczenie organizmu totalne. Winowajca-skórka od winogrona!:dry::wściekła/y: Dopiero jak już żołądek mi się na lewą stronę wywrócił, to wyplułam to dziadostwo, a tak się męczyłam kilka godzin ech.

Kolejne zamówienie. Powtórka z kucem i sukienka.
nor.jpg

Kolejny sweterek w drodze. Znaczy dopiero wzór sie rysuje he he. To będzie prezent dla córki szwagierki na gwiazdkę.:tak:

Dziękujemy za głosiki i prosimy o jeszcze. Jeszcze przez kilka dni będę upeirdliwa:-p
https://www.facebook.com/Kredito24P...andloc=DISABLE&app_data=view-vote,for-1612273

Załączniki

• nor.jpg
    nor.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Krolcia nie wiem widziałaś ale w Staropolskiej w polo, do pracy szukają, nie wiem czy interesuje Cię taka praca ale jak by co jest takie ogłoszenie.

Olka widziałam, tylko, ze oni potrzebują w takich godzinach pracownika w jakich ja nie jestem w stanie pracować:-(. Niestety to jest mój spory minus, nie dyspozycyjność. :-(

O ja Iza! To zdrowia życzę, co by cie postawili na nie skrzypiące nogi.:tak:;-)

Hej!

Karola mialam tak kiedys ze skora od pomidora,wspolczuje...

Nie moge wejsc na Ksenie :wściekła/y: sprobuje pozniej

Izka,zdrowka...kto sie teraz nie sypie :-p coraz gorzej...

W niedziele do babci M na urodzino-imieniny i nie mam pojecia co jej kupic :-(

My po obowiązkowym spacerku, miło nie było ale radę dałyśmy :-)

Krolcia ja chciałam dać małej na imię właśnie Ksenia hihi!!

Witam
Co za pogoda dzisiaj.
Jak ja nie lubię jak jest tak ciemno!

A Ksenia jak to Kasia napisała to właściwie Ksena moja sunia:tak:;-) imię dostała po tej wojowniczej z serialu:-D he he, bo jak to to było małe to wyglądała prześlicznie, z falowaną sierściuchą na głowie jakby kto jej karbownicą przeleciał, jak mała księżniczka, ale zadziora wrednego:evil: miała jak wojowniczka i to imię idealnie do niej wówczas pasowało.:-D Teraz to już stateczna pani jest:-)

reklama
Ksenia zaglosowana ofc :-):tak:

Dzien dzisiaj masakrejszyn dobrze ze juz prawie koniec...maly spi,Wika rzadzi,M na robocie a ja na necie o! ;-)

Dzieki za pomysly dla babci na prezent :-p nie wiem co wybrac buahaha

Do góry