reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Noo witaj siostro
krolcia
Fanka BB :)
Kasia w kwestii prezentu dla dziecka to bym może i pomogła ale dla starszej osoby.... to już trudno coś sensownego doradzić.
Sali witaj;-)
Sali witaj;-)
krolcia
Witam wieczorową porą;-)
I co Kasia, kupiłaś coś dla babci?
Kurcze, czekam na odpowiedź od fryzjerki, czy będzie mogła wpaść mi włosy zrobić. Jak nie będzie mogła to leżę i kwiczę:-(. Dziewczyna super balejaż robi i w sensownej cenie.
I co Kasia, kupiłaś coś dla babci?
Kurcze, czekam na odpowiedź od fryzjerki, czy będzie mogła wpaść mi włosy zrobić. Jak nie będzie mogła to leżę i kwiczę:-(. Dziewczyna super balejaż robi i w sensownej cenie.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Czesc z wieczora...dzien jakos zlecial,obiad u babci,potem spacer na tance z Wiki,jakies zakupy i o 18stej w domu zladowalismy ;-)
M w pracy dzien i noc...jutro za to wolne ale pojedzie robic remont ;/
Nieeee nic nie kupilam wrrrr!!!
M w pracy dzien i noc...jutro za to wolne ale pojedzie robic remont ;/
Nieeee nic nie kupilam wrrrr!!!
Salinka
Zaciekawiona BB
Hej
Karola to Ty ostatnio kupowałas spodnie na sanki??Ile dałas za te pierwsze?
To jest strona znajomej robi wyprzedaz i np takie jak te Twoje ma z 60zł na 30 zł
FunkyKid: ubranka dla dzieci, ubranka dziecięce, ubrania dla dzieci, odzież dla dzieci - sklep internetowy
Ja dzisiaj pól nocy zasnac nie mogłam,przyjezdza do mnie kolezanka z synkiem z Piły..pierwszy raz sie zobaczymy na zywo...a znamy sie z BB )
Jestem ciekawa jak to bedzie
Karola to Ty ostatnio kupowałas spodnie na sanki??Ile dałas za te pierwsze?
To jest strona znajomej robi wyprzedaz i np takie jak te Twoje ma z 60zł na 30 zł
FunkyKid: ubranka dla dzieci, ubranka dziecięce, ubrania dla dzieci, odzież dla dzieci - sklep internetowy
Ja dzisiaj pól nocy zasnac nie mogłam,przyjezdza do mnie kolezanka z synkiem z Piły..pierwszy raz sie zobaczymy na zywo...a znamy sie z BB )
Jestem ciekawa jak to bedzie
krolcia
Witam
Weekend czas zacząć.
Sali ja nie kupiłam jeszcze ale mam zamiar właśnie. Tylko nie wiem kiedy uda mi się wybrać do h&m, bo tam są te spodnie o których pisałam.
Kasia i jak z prezentem? A może jakiś krem do twarzy, czy dłoni, Ładna haftowana chusteczka do nosa, może ciepłe kapciochy jakieś... Nie wiem jaka jest Wasza starsza pani, co lubi, w czym gustuje.
Weekend czas zacząć.
Sali ja nie kupiłam jeszcze ale mam zamiar właśnie. Tylko nie wiem kiedy uda mi się wybrać do h&m, bo tam są te spodnie o których pisałam.
Kasia i jak z prezentem? A może jakiś krem do twarzy, czy dłoni, Ładna haftowana chusteczka do nosa, może ciepłe kapciochy jakieś... Nie wiem jaka jest Wasza starsza pani, co lubi, w czym gustuje.
reklama