reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

no ja mam już lodowate stopy ;) brrr
na szczęście dzisiaj zakupiłam wreszcie kołderkę dla Patrycji bo spałam pod taką małą, która miała jeszcze jak spała w tym koszu. A dzisiaj ma śliczną różowiótką pościel w misie ;)))

Madziara,
no faktycznie ten początek września dla was to dużo emocji i biegania dla ciebie hihi
a ona udźwignie akordeon ????

Arabella,

wybierasz się do uk na zakupy ? ja też bym chciała ... kurcze nie mam tam nikogo, żeby przenocować a z resztą narazie i tak jeszcze mała popija sobie troszke z cycusia wiec jestem uwiązana ;)

reklama
reklama
Oj zimno brrr. Ja niestety mam mega przeziębienie i od piątku się kuruje - na razie średnio mi to wychodzi. Myślałam, ze to dzieci coś przywleka do domu atymczasem to ja złapałam pierwsza.

Mój Nikoś dzisiaj mnie zaskoczył bo w ogóle nie marudził i spokojnie poszedł do przedszkola :D

Do góry