reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Nie Kasiulku to nie ja;)A czkolwiek mam kolezanke w tym wieżowcu(jeżeli o ten sam nam chodzi bo nie wiem ile nalezy do Połczynskiej:))

No to się imprezka zapowiada Wikusi;)

reklama
Yupiii zerówka 5 godzinna załatwiona bezproblemowo...zawsze to 250 zł zaoszczędzone;)
Tata mi dokładał 200 zł a teraz zawsze cos kupi dzieciom za tą reszte ,no i zapisze Tymka na karate;)

hej,

widzicie jaki jest numer tej strony ? alarmowy hehe ;))))

JJ,

my od jakiegoś czasu chodzimy do dr Kordalskiej i jesteśmy zadowoleni, na Gajowej oczywiście. Zaczynamy od 27 września zabiegi, Iguś w domu niechętnie ćwiczy, więc nie wiem czy ten rehabilitant nie odeśle nas z kwitkiem. może z obcym to będzie lepiej szło, ale my sie musimy nameczyc, zeby go namowic a o dokładności to juz wogole mozna pomarzyc. lubi jedynie chodzenie palce pięty i wrzucanie stopami przedmiotów do miski ... gagatek jeden.

Sali,

to super, ze sie udalo.

my oczywiscie mamy nadzieje zaczac przedszkole od poniedziałku. ;)))

wyrwałam sie dzisiaj na zakupy i kupilam kilka niezbednych rzeczy, zeby odswiezyc garderobe do pracy. udalo mi sie uniknac pokusy kupowania czegos dla dzieci, bo obiecalam sobie, ze tym razem to tylko ja i ja ! ;)

slodkich snów !

Agnes ja dzisiaj tez wybieram sie na zakupy dla siebie;))Dzieci maja ciuchów na najblizszy rok,jedt\yne co bede musiała kupic to buty i kurtki na zime,ale moze usmiechne sie do mojego taty i chrzestnego Tymka to troche mnie odciążą,bo nie wiem jak to bedzie;(

Witajcie. 1 września minął mi... biegiem. Wieczorem tak mnie bolały nogi, że nie miałam siły się ruszać :D Stwierdziłam, że jakbym tak codziennie tyle chodziła to nieźle bym schudła.

Co do początków w przedszkolu to wczoraj było znośnie, rano płakał w momencie gdy musiał odejść od mamy, ale jak go odbierałam to w miał mine "mama za wcześnie przyszłaś". Dzisiaj był już protest w szatni, nie chciał się rozebrać i był płacz i tulenie. Tak czułam, że z każdym dniem będzie coraz trudniej - no trzeba to jakoś przebrnąć.

Monika zaczęła szkołę, troszkę się boi ale z tego co widziałam to już się powoli zapoznaje z koleżankami i myślę, że wróci dziś pełna wrażeń. :)

Ewka po obozie zna już klasę, więc teraz nowość dla niej to nauczyciele no i przedmioty.

A Agatka - nie jest zachwycona, bo nie wiem czy Wam pisałam, nie dostała się na harfę, tylko na akordeon, i jest tym faktem załamana.

A poza tym to mam dzisiaj mega katar :(

Załapałam się na alarmowy nr strony!

my od jakiegoś czasu chodzimy do dr Kordalskiej i jesteśmy zadowoleni, na Gajowej oczywiście. Zaczynamy od 27 września zabiegi, Iguś w domu niechętnie ćwiczy, więc nie wiem czy ten rehabilitant nie odeśle nas z kwitkiem. może z obcym to będzie lepiej szło, ale my sie musimy nameczyc, zeby go namowic a o dokładności to juz wogole mozna pomarzyc. lubi jedynie chodzenie palce pięty i wrzucanie stopami przedmiotów do miski ... gagatek jeden.

My też do dr Kordalskiej! Właśnie jesteśmy w trakcie rehabiliacji (ale chodzimy u nas, nie na Gajową). Dziewczyny wchodza do gabinetu i... każą mi wyjść i wrócić po godzinie.

Agnes ja dzisiaj tez wybieram sie na zakupy dla siebie;))Dzieci maja ciuchów na najblizszy rok,jedt\yne co bede musiała kupic to buty i kurtki na zime,ale moze usmiechne sie do mojego taty i chrzestnego Tymka to troche mnie odciążą,bo nie wiem jak to bedzie;(

Ja sobie nie lubię kupować. A dzieciom mam nadzieję zakupić całe tony w Anglii za grosze.

No znam Asie w sumie 10 lat ale widywałysmy sie sporadycznie bo to była kolezanka mojej nie doszłej szwagierki,rok temu spotkałysmy sie po 8 latach;)nie mówie o spotkaniach przelotnych...No i teraz widujemy sie tez bardzo sporadycznie mimo ze mieszkamy 10 min drogi od siebie hehe;))

reklama
Czekam na powiadomienie i cisza.... cos za długo mi trwała, wchodze na wątek a tu dwie strony zapisane :-)

Zimno..... gdzie to obiecane ciepło????

Idę poczytać co naskrobałyście!

Do góry