reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kasiad,

no tak Kitty, na jej tle to ma obsesje nawet 12letnia bratanica męża ;0)
ja sobie zdałam sprawę, że nie mamy wygodnych spodni dresowych dla młodego, powyrastał już, więc też muszę się zaopatrzyć ;) worek dostał na urodziny, ze Scooby-Doo ! ;)
narazie z resztą walczymy z katarem ... wrrr...

reklama
Cześć dziewczyny,

od dłuższego czasu obserwuję to forum i jestem pod wrażeniem Waszej otwartości i zażyłości :)
zawodowo zajmuję się organizacją imprez dla dzieci i pomyślałam, że może zainteresuje Was i będzie pretekstem do spotkania impreza, która za tydzień (4 września odbedzie się na Różopolu w Myślęcinku). Poniżej szczegóły a ja dodam jeszcze, że podczas Wielkiej zamieniady można równiez wymieniać się ubrankami i rzeczami dla dzieci! Mam nadzieję, że propozycja wyda Wam sie ciekawa i zobaczymy sie w Myślęcinku.

Pozdrawiam,
Kasia
www.SwiatBab.pl

---------------------------------------------------------------------------

Świat Bab zaprasza na Wielka Zamieniadę ciuchów organizowaną Podczas Festiwalu Aktywności Kobiet – Babie Lato 4 września 2010 roku na Polanie Różopole w Myślęcinku. Zamianiada rozpocznie się o godzinie 14 a skończy się o 17, pomysłodawczynią Wielkiej Zamieniady jest Selene Warczak.

Zasady są proste: wietrzysz swoje szafy zabierasz ze sobą ciuchy (lub inne przedmioty) których już nie będziesz nosić (używać), zapraszasz je na wycieczkę do Myślęcinka, wieszasz/rozkładasz/eksponujesz w miejscu Wielkiej Zamieniady i wymieniasz się na ciuchy z innymi osobami. Dopuszczalne jest również rozliczenie pieniężne.

Wstęp bezpłatny, impreza jest otwarta dla wszystkich, nie ma ograniczeń dla płci lub wieku.

Z uwagi na ograniczoną ilość wieszaków zabierzcie ze sobą swój wieszak lub koc do ekspozycji ciuchów.

Obok Wielkiej Zamieniady znajdziecie kącik dla dzieci gdzie www.SwiatBab.pl pomaluje buzie, www.KsiegarniaKolorowa.pl zaprezentuje nowości z księgarskiej półki a www.Faramuszka.decoart.pl pomoże znaleźć Ci pasję.

Do zobaczenia 4 września (sobota) w Myślęcinku!
Wielka Zamieniada na facebooku – dołącz do nas!
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/event.php?eid=119857211399504&ref=ts

Z radosnych wiadomości to Ewka odnalazła portfel :D Okazało się, ze jej spadł i był pod łóżkiem dosyć mocno wsunięty. Podczas grania w karty musiały odsunąć łózko i znalazły. Ewka jest bardzo szczęśliwa.

Kasia.f witamy na forum :) Zapraszamy do częstszego pisania.

U nas z zakupami to tak, ze właściwie dla każdego coś mi jeszcze brakuje. Dla małego nie mam jeszcze papci a dla dziewczynek brakuje mi po kilka książek.

Madziara,

no tak, wyprawka szkolna x 3 to niezła bieganinia, nie wspominając o wydatku. Wczoraj czytałam artykuł na gazecie o tych ciągłych zmianach podręczników, że przez żądzę pieniądza nie jest już jak kiedyś, gdy podręczniki były te same przez kilka dobrych lat. Kupowałam nowe książki a potem je sprzedawałam i tak w kółko,miałam zadbane, więc nie miałam problemu ze sprzedażą. A teraz zmienią szatę graficzną i już, nowe trzeba. Sami nauczyciele mają gdzieś wydatki rodziców i eksperymentują z coraz to nowymi pozycjami wydawniczymi. Albo był przykład katechetki, która na zajęciach religii szydziła z dziecka, które nie zamówiło podręcznika za jej pośednictwem tylko zakupiło go w antykwariacie. Docinała uczniowi, że ma taki stary ten podręcznik. To już przechodzi ludzkie granice, że już nawet taka osoba nie umie się zachować.

oglądam teraz bydgoszcz hit festiwal i jestem w szoku, ze tak fajnie hala wygląda w takim oświetleniu i wystroju. wydaje sie, ze nie wiadomo jak wielka jest ;)

Ja bylam w sobote i nie za bardzo mi sie podobało,dobrze ze bilety za darmo mialam;))
W niedziele było lepiej i duzo wiecej ludzi ,widziałam w tv juz tylko;)
Ale mimo to wieczór i tak miło sioę skonczył;)

No tak bo wczoraj Edzia śpiewała. Akurat widziałam wywiad, który przeprowadzała z nią Beata Sadowska i pytała się jaką ma kreacje na wieczór hehe a ona, że gale i festiwale rządzą się innym prawami i że sukienkę będzie mieć hehe a ona po prostu wystąpiła w tym samym stroju, który miała na sobie ;)

My już rano byliśmy u lekarza, mam szpital domowy i od wczoraj gardło rozkłada też męża, no i Patrycja w nocy już dostała katar i jak sie okazuje ma tak nieźle zaczerwienione gardełko. Igusia męczy brzydki kaszel. Oby nic więcej z tego nie wyszło i mógł w przyszły poniedziałek iść do przedszkola ;) Ja też z resztą zakatarzona i piję ziółka, bo nie mam innego pomysłu, choć też nie wiadomo jak to przy karmieniu piersią.

Za dwa tygodnie wracam do pracy.... czas tak szybko leci ;(

Witajcie kobietki :-)

Wróciłyśmy z letnich wyjazdów i teraz smutne oczekiwanie na jesień, bo pogoda już o niej przypomina!!!!!! Kiedy będzie kolejne lato!!! Choć tak kwiecień aby juz był.... pomarzyłam to teraz czas na zimne realnia!

Agnes zdrówka dla Was!!!
Moja dzis tez jakby katarkowo oddychała.

Super że Ewka znalzała portfelik!

Jutro wybieramy sie do Famili Parku na około 11 może ktoś ma ochotę????

Akurat Edzia mnie nie interesuje;))Głos super ale jako osoby jej nie trawie;)Nawet zapomnialam ze bedzie i juz nie oglądałam pózniej tv hihi

reklama
Sali,

zgadzam się z Tobą co do głosu, jako osoba to nie bardzo. nie da się ukryć ;)

ech, jak teraz słoneczko pięknie świeci ;) a my zamiast na spacerku to w domku, no ale chociaz przez drzwi balkonowe wdychamy ;)))

Do góry