Cześć dziewczyny,
od dłuższego czasu obserwuję to forum i jestem pod wrażeniem Waszej otwartości i zażyłości
zawodowo zajmuję się organizacją imprez dla dzieci i pomyślałam, że może zainteresuje Was i będzie pretekstem do spotkania impreza, która za tydzień (4 września odbedzie się na Różopolu w Myślęcinku). Poniżej szczegóły a ja dodam jeszcze, że podczas Wielkiej zamieniady można równiez wymieniać się ubrankami i rzeczami dla dzieci! Mam nadzieję, że propozycja wyda Wam sie ciekawa i zobaczymy sie w Myślęcinku.
Pozdrawiam,
Kasia
www.SwiatBab.pl
---------------------------------------------------------------------------
Świat Bab zaprasza na
Wielka Zamieniadę ciuchów organizowaną Podczas Festiwalu Aktywności Kobiet – Babie Lato 4 września 2010 roku na Polanie Różopole w Myślęcinku. Zamianiada rozpocznie się o godzinie 14 a skończy się o 17, pomysłodawczynią Wielkiej Zamieniady jest Selene Warczak.
Zasady są proste: wietrzysz swoje szafy zabierasz ze sobą ciuchy (lub inne przedmioty) których już nie będziesz nosić (używać), zapraszasz je na wycieczkę do Myślęcinka, wieszasz/rozkładasz/eksponujesz w miejscu Wielkiej Zamieniady i wymieniasz się na ciuchy z innymi osobami. Dopuszczalne jest również rozliczenie pieniężne.
Wstęp bezpłatny, impreza jest otwarta dla wszystkich, nie ma ograniczeń dla płci lub wieku.
Z uwagi na ograniczoną ilość wieszaków zabierzcie ze sobą swój wieszak lub koc do ekspozycji ciuchów.
Obok Wielkiej Zamieniady znajdziecie kącik dla dzieci gdzie
www.SwiatBab.pl pomaluje buzie,
www.KsiegarniaKolorowa.pl zaprezentuje nowości z księgarskiej półki a
www.Faramuszka.decoart.pl pomoże znaleźć Ci pasję.
Do zobaczenia 4 września (sobota) w Myślęcinku!
Wielka Zamieniada na facebooku – dołącz do nas!
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/event.php?eid=119857211399504&ref=ts