reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej! Meluduję się......żyjemy :tak:

Ja jak zwykle zawalona pracą......cóż kwiecień miesiącem księgowych hahaha :rofl2:.
Poza tym jutro mamy szczepienie - takie niespodziewane, bo miało być w 6 roku życia a tu wezwanie. Okazało się, że Sanepid wydał rozporządzenie, że przesuwa przypominającą dawkę błonicy, tężca i ksztuśca na 5 rok zycia :baffled:. Także synkowi się to na pewno nie spodoba.....ale nagroda ża dzielość ;-) już przygotowana w samochodzie.

Zdrowia dla wszystkich zakatarzono-podziębionych :tak:

Renifer a na co chodzisz w SKP? Bo ja tam często bywałam i czasem jeszcze bywam.

Izka fajne są takie prelekcje wśród dzieci. U nas jest tzw. "bohater tygodnia" i wtedy rodzic idzie do przedszkola i opowiada o dziecku, co lubi, jaki ma pokój, jakie zainteresowania, przynosi fotki.......bardzo miło to wspominam.....30 par oczu wpatrzonych jak w obrazek hihihihi.

Widzę, że spotkanko się juz klaruje. Lista już zamknieta ale ja i tak w weekend nie mogę. A ten Motylek sympatyczny. Byliśmy tam kiedyś na urodzinach. Tylko dziwię się, że to jest spotkanie na 12 osób dorosłych......wg mnie więcej by weszło....
A co do 94 to sprawdz sobie Iza w necie czy staje przy ul. Mickiewicza - bo tak się ten przystanek nazywa.

Iza na 99% 94 się zatrzymuje na tym przystanku.

JJ ilość osób jest ograniczona funduszami jakimi dysponuje BB na zorganizowanie spotkania.

No właśnie wczoraj widziałam się z nasza panią od szczepień i dostało mi się, że nie przychodzę na zaległe szczepienia i że katar nie jest przeciwwskazaniem. Powiedziałam, ze przyjdę w przyszłym tygodniu i niech już się lekarz wypowiada.

W piątek idę z Agatką na kontrolę. W sumie kaszel jest już ok tylko za to teraz mega katar. Reszta tak w miarę. Tak, ze mam nadzieję, że uda nam się w sobotę pojechać do Wrocławia - bo szczerze mówiąc mocno się na ten wyjazd nastawiłam i nie mogę się już doczekać.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, sprawdze ten przystanek. Napisałam tez zapytanie do Motylka i nie podali mi 94 ze tam dojada a o niego pytałam, odpisali:
można dojechać autobusami nr 60, 64 52 oraz tramwajem nr 4 i 6, które skręcają w ul Chodkiewicza. Ale można również dojechać 2, 1 i dojść kawałeczek od Gdańskiej.
Lokalizacja Akademii to pierwsze skrzyżowanie od ulicy Chodkiewicza ( kamienica po lewej stronie parter).
Więc wiem, że nic nie wiem hehheheh....

Iza sprawdziłam na stronie MZK i na pewno jest przystanek 94 przy Teatrze.

Tak, tez sprawdziłam... więc jakos dojedziemy :-) Mam nadzieje, że o gdzies w pobliżu, bo nie wiem dlaczego nie napisali mi jak pytałam czy dojade do nich tym autobusm, hmm...

Pogoda nawet nie wiem jak ja nazwać, własnie przeszło jakies gradobicie... piękna wiosna.
Dziś czytałam w necie, że przez ten pył wulkaniczny nie ma byc ciepłego lata, oby to była wymyślona bajka!!!!!! Ja juz tak na ciepełko czekam!

Nawiazujac do dojazdu do Motylka to mozna róznymi autobusami dojechac i busami takze o tramwajach nie wspomne ;-)...ktos kto Ci tą napisał widac ze bardzo sie wysilił :no:tym bardziej ze 60 juz jak dawno nie jezdzi :szok::no:.....ja tez sprawdzalam i dojedziesz Izka 94 :-);-)...

Izka na pewno dojedziesz :)

Mam nadzieję, ze z tą pogoda to nieprawda bo ja też tęsknię za ciepłem i taka pogoda jak teraz troszkę mnie denerwuje. Mam nadzieję, że weekend będzie ciepły i słoneczny.

reklama
pati - przede wszystkim ogromne gratulacje, ze w końcu w domu pojawi sie kobietka!!!

jj - ja chodze na asystenta, chciałam sobie wiedzę uporządkowac zanim pójdę na samodzielnego księgowego...

laski,popisze wiecej przez weekend,bo młodego cos wzieło... chyba gardło, wiec ja raczej z nim ni przyjade na spotkanie... jesli w miare mu przejdzie /na tyle bym sie nie bała go zostawic tatusiowi/ to bedę z młodą albo sama...

Do góry