reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Wronka, ogromne gratulacje!!

zdrówka dla chorujących, u nas na szczęście odpukać wszyscy zdrowi, ale też ostatnio rzadko bywamy między ludźmi:eek:
Ignaś wrócił do swojej fascynacji pociągami, więc codziennie drałujemy na PKP:tak::-)

reklama
Wronka,wielkie gratki :-):-):-),super ze to juz i tulisz synka w ramionkach :-)...

Wiem,wiem ze sie ostatnio malo udzielam ale czasu brak,doba za krotka :-( a do tego taka w miare pogoda to duzo spacerujemy a wieczorami to wiecie co ja robie,tyle sie do meza :-D...ale przepraszam postaram sie poprawic ;-)...co to bedzie latem jak na dziale wyjade,hmmmm....

...smutno mamy dzisiaj,straszna tragedia :szok::-:)szok:....

[*]
[*]
[*]......

straszna tragedia.....

Mało się udzielam, bo w pracy mam zapieprz ostatnio a po południu to juz czas na dom przeznaczam a często jestem dłużej w pracy więc mam go mało. Jedynie w weekend ale dziś to mi się na nic nie zbierało....
[*]
[*]
[*]

pozdrówka

reklama
Do góry