reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
agnes lub inne chętne - jutro o 11:45 w multikino zbiórka
jak sie piszecie to dajcie rano do 10ej znac

Igi na lekach, narazie bez antybiotyku, ale bactrim dostał, bo osłuchowo nie jest czysto, a młoda od wczorajszego wieczora ma katarek, więc my tym razem odpadamy z tego kina niestety... dzisiaj mi skubana cały dzień nie spała, nie liczę tych 5minutowych odlotów ;) dopiero jakies 30 min temu padła przy cycu
ja sie narazie trzymam, łykam witaminki profilaktycznie.
faktycznie, niby słoneczko, ale jak zajdzie to masakra, i wicher jakiś paskudny.
dzisiaj postarałam się i umyłam 2 okna, jeszcze tylko 3 zostały ;)))

3majcie sie cieplutko, miłego seansu ;)

Cześć dziewczyny mam na imię Agnieszka i jestem z okolic Inowrocławia. Zajrzałam do was ponieważ na forum regionalnym najbliżej mojej miejscowości jest Bydgoszcz.

witam immienniczkę ;)

napisz coś o sobie na dobry początek ;)

ciekawe jak spotkanie w kinie ... moja smarkatka właśnie się budzi, to dobrze, bo lewy cyc wymaga opróżnienia hehe

Witaj Agnieszko!

Ja za chwilę idę z Agatką do lekarza bo po tygodniu kurowania jakoś nic jej się nie polepszyło, ale może to dlatego ze cała reszta tez zakatarzona. Nie ma co wiosna u nas chorobowo się zaczęła.

Witam kolejną Agnieszkę:)

Agnes...hehehe, tak to juz jest, czasami już z utesknieniem sie czeka aż mały ssak sie obudzi i ulge przyniesie...heheheh

Madziara....oj to faktycznie Wam sie wiosna zaczęla, zdrówka zyczę:), jeszcze trochę i juz będzie lepiej:)

Wronka,

a jak samopoczucie ciężarówki na finiszu ? ;) Może zajączek Borysa przyniesie ? ;)

ulga przyniesiona, dziecię dalej zasnęło mimo iż uroczy sąsiad wierci chyba pod studnię głębinową w swoim mieszkaniu wrr...

reklama
Wronka,

a jak samopoczucie ciężarówki na finiszu ? ;) Może zajączek Borysa przyniesie ? ;)

ulga przyniesiona, dziecię dalej zasnęło mimo iż uroczy sąsiad wierci chyba pod studnię głębinową w swoim mieszkaniu wrr...

Oj Agnes strasznie mi ciążko, Borys uciska na krocze, chodzę jak pingwin, wygladam jak wieloryb, który połknął slonia, a czuje sie...hhmmm jak.....parowóz...to tak w skrócie;). Szczerze, to nie mialabym nic przeciwko temu, aby synus postanowił wyjśc jednak jeszcze przed zajaczkiem. Tym bardziej,że znowu sie klocuszek zapowiada. No ale.....pozyjemy, zobaczymy.

Do góry