reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Renifer,

to dobrze, że już lepiej u Was
do młodego dziś pan doktor przyjedzie, od wczoraj dołączyła chrypka no i w nocy mokry paskudny kaszel ;(

Arabella,

kino to być dobry pomysł, nie byłam jeszcze na tym seansie dla mam i dzieci. Mam z kim młodego zostawić i mogę zabrać tylko córcię, ale muszę najpierw rozwiązać problem z mocowaniem fotelika w samochodzie. poproszę dziś męża, żeby sprawdził co da się zrobić z moimi dziwnymi pasami ;<

co do fitness klubu to te 3 mi się kojarzą, plus kiedyś chodziłam na ulicy Lipowej, to w śródmieściu, ale nie wiem czy tam nadal jest. aaa, no i na dworcowej, ten o którym Magda wspominała, nie tylko tańce ale i aerobik tez tam jest ;)

Zimnica dzis była straszna, a my cały dzien w biegu.... jutro chyba czas na odpoczynek.
Byłam z Martyną u okulisty i mamy kropic oczy przed badaniem, ponoc może gorzej widziec i miec światłowstręt przez 2-3 tygodnie, hmmmm.....
Miał to ktoś robione?
Widzi dobrze, ale niby nie zbiegaja jej sie oczka poprawnie i nie umie całkowiecie zeza zrobić, sama nie wiem co o tym myśleć.

a iza byłaś u tej starszej Pani?
ja po niej tez miałam mieszane wrażenia...
przy kolejnym zapaleniu spojówek chyba juz zapisze młodą na gdańską...

Iza moje dziewczyny miały to robione. Rzeczywiście dziecko może gorzej widzieć i dobrze to zgłosić nauczycielom (przedszkolankom).

A ja coś od rana smarkata jestem - pewnie złapałam od Agatki albo gdzie indziej.

Hejka :-)

U nas chorobowo wiec nic nowego :-( Wika smarkata i kaszlaaca,Mati mi wczoraj wymiotowal i stan podgoraczkowy a ja kaszle i sapie jak zdechly pies :-:)no::wściekła/y:..

reklama
Hej!!

Melduje, że żyjemy.
Poczytałam trochę co u was. Ja zarobiona jestem :-D i czasu na regularne BB i odpiywanie brak :no:.

Zdrowia dla Was i babli, bo czytam, że choroby znów wróciły.

U nas Fran tez psika i ma katar. Ale nic poza tym. Daję witaminy, wapno i claritinę bo to przeziębienie nakłada się na pylące drzewa, więc obrzęk nosa duży.

Pozdrówka

Aaaaa Kasiad Fran też z tych skubańców - wargę spierzchłą ciagle skubie. Ale ospy nie drapał. Ja jak tylko zobaczyłam czerwony pkt to go zaraz pudrodermem traktowałam tak, że babli to prawie nie mielismy, bo wszystko zasuszałam od razu.

Do góry