reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Zdrówka dla wszystkich chorujących!

Buty dla Oliwki też muszę kupić, ma jedne adidasy i jedne balerinki, ale muszę też mieć coś na niepogodę, jakieś półbuciki, bo te nasze adidasy, to są z takiego materiału, że przemokną jak będzie padało.

Kasiad,

szybkiego odkropkowywania dla Oliwki !
Dzięki, ale wysyp się dopiero zaczyna, Oli dziś rano obudziła się nakropkowana na twarzy jak biedronka :baffled: Narazie są czerwone kropki, ale jak zrobią się bąble i zacznie ją to swędzieć, to już widzę tę drogę przez mękę, jak jej tłumaczymy ciągle, żeby nie skubała i drapała :shocked2: Chyba się zaopatrzę w kaftan bezpieczeństwa i dziecku ręce zwiążę, bo nie chcę, żeby jej zostały blizny na twarzy, a Oli z rodzaju skubaczek, jak spierzchły jej usta, to ciągle skubała spierzchniętą skórę do krwi.

Kaasiulka,

nie jesteś sama wielka stopa ! ja też 41, a czasami tylko 40 hihi Najgorsze jest to, że takich wielkich stóp jest dużo, więc jak są jakieś nowe kolekcje w sklepach to te rozmiary szybko schodzą i zostają tylko 37 wrrr
Ja też należę do klubu wielkiej stopy hehe. Też mam 41, a w porywach 40, zależy od fasonu buta. A na dodatek mam bardzo szeroką stopę, więc szukanie obuwia to dla mnie koszmar. Nawet jak trafię na takie, które mi się podobają, to uciskają mnie zazwyczaj i szukać muszę dalej :-(

reklama
dzień dobry,

czy ja wczoraj pisałam coś o zdrowiu ??? Igi z katarem się obudził :/

Kasiad,

jak znajdziesz kaftany dla dzieci to kup i dla mojego Igora, bo jakoś muszę go powstrzymac od okazywania czułości siostrze, żeby jej kataru nie sprzedał ...

jeszcze w piżamie siedzę, ale młoda usnęła, więc mogę się wreszcie ubrać i zabrać za jakieś porządki. ;)

od rana jest wesoło bo klucze od piwnicy nam wcięło ;( okazało się dzisiaj, jak mieliśmy stamtąd zabrać drabinkę, którą trzeba było teściowej oddać wrrr zawsze jakieś jaja

Ja też mam dłuuuga stopę - 40.
A w ogóle to na Gdańskiej (chyba 40) jest likwidacja sklepu obuwniczego i można ładne damskie buty nabyć w przystępnych cenach.
U mnie to zawsze największy problem jest znaleźć buty dla Ewy i Agaty bo one mają 36-38 i już podlegają pod damskie, a wolą fason bardziej dziecięco-młodzieżowy. Czasami musimy się nieźle nachodzić żeby coś znaleźć.

hey

nie odzywam, sie bo w sumie nie mam żadnych newsów...
młodzi smarczą i dychrają... nie mogą sie wykurowac, bo zarażają sie nawzajem :wściekła/y:

hey

nie odzywam, sie bo w sumie nie mam żadnych newsów...
młodzi smarczą i dychrają... nie mogą sie wykurowac, bo zarażają sie nawzajem :wściekła/y:

hej,

możesz nawet pisać co zamierzasz zrobić na obiad ;) przynajmniej możesz nas zainspirować, gdy zbraknie pomysłów ;)
to fatalnie, że dzieciaczki Ci chorują ... trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
ja czekam na rozwój wydarzeń i mam nadzieję, że ten katar zaraz wywalimy ... i że młoda nie załapie ;)

dobry wieczór,

zacznę chorobowo : młody oprócz kataru pokasłuje i troszkę chrypi ;( zobaczymy jak jutro będzie się sprawował...
natomiast moja córka przespała całą noc !!! nie wiem czy to do końca dobre, zobaczymy dzisiejszej nocy jak jej pójdzie.

udało mi się wyrwać na chwilę z domu i zakupiłam synusiowi buty na wiosnę, także bardzo się cieszę, że to załatwiłam.
a jutro planuję rozpisać listę zadań przedświątecznych plus listę zakupów ;) tak na dobry początek tygodnia hehe

a tak wogóle to wszystkiego najlepszego z okazji tej WIOSNY 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dużo słońca i uśmiechu ;)

podłączam sie pod zyczenia agnes!

u nas chorobowo lepiej! noc była bez większych problemów, w dzień młody juz mniej kasłał... mała tez nie najgorzej... przy dobrych wiatrach za dwa dni powinno być w miare ok

próbowaliśmy dzis z mezem uśpic młodego w jego pokoju, chciałam przekupic go nawet pościelą z Tomkiem, ale niestety ponieślismy klęske... mam nadzieje ze jakos uda nam sie na przełomie paru dni...

laski, czy mozecie mi polecic jakis fajny fitness klub? chodzi mi o aerobik głownie w godzinach dopołudniowych... fordon oczywiscie odpada... patrzyłam na strony AIR Fitness na fordońskiej i Sport Factory, ale przyznam sie szczerze ze to tez dla mnie troche za daleko, by codziennie tam zasuwac...

reklama
arabelka - włąsnie grają film, który bardzo, bardzo chciałabym obejrzeć... z tym, ze nie chce planowac juz dzisiaj, bo jak znam zycie coś sie spierniczy... na tą chwilę jestem jak najbardziej ZA!!!

czy jakas mama tez sie jeszcze pisze ?

Do góry