reklama
ja tak na chwilkę ;-)
Dlaczego tylko na chwilke, zapraszamy czesciej :-)
Kaasiulka,
o kurcze, a to paskudne węzły, oby szybko zeszło.
właśnie wczoraj praktykowaliśmy naturalne oksy poza tym, że brzuch całą noc był napięty to nic innego się nie wydarzyło. Nie wiem czy dziś mąż do współpracy będzie chętny, z resztą to weekend by wypadł, bo jutro ma w planach wypad po południu i pewnie by nie chciał siedzieć z jęczącą żoną na porodówce
może dziś jakaś cieplutka kąpiel, przy okazji mięśnie się zrelaksują...
co do mycia okien to jak o tym pomyślę, to chce mi się spać :-) nie mam na to siły lenistwo góruje może po południu mnie natchnie energia w końcu troszkę są brudne już te okna ...
co do chorób to młody mi zaczął pokasływać w nocy, wciąż tak sucho, ale jednak częstotliwość zaczyna się zwiększać :-( no i rano wstał i kazał sobie lekarstwa podać mały lekoman
o kurcze, a to paskudne węzły, oby szybko zeszło.
właśnie wczoraj praktykowaliśmy naturalne oksy poza tym, że brzuch całą noc był napięty to nic innego się nie wydarzyło. Nie wiem czy dziś mąż do współpracy będzie chętny, z resztą to weekend by wypadł, bo jutro ma w planach wypad po południu i pewnie by nie chciał siedzieć z jęczącą żoną na porodówce
może dziś jakaś cieplutka kąpiel, przy okazji mięśnie się zrelaksują...
co do mycia okien to jak o tym pomyślę, to chce mi się spać :-) nie mam na to siły lenistwo góruje może po południu mnie natchnie energia w końcu troszkę są brudne już te okna ...
co do chorób to młody mi zaczął pokasływać w nocy, wciąż tak sucho, ale jednak częstotliwość zaczyna się zwiększać :-( no i rano wstał i kazał sobie lekarstwa podać mały lekoman
a bo tak jakoś nie nadążam za Wami, czasem podczytuję i jak coś mi się w oczy "rzuci", to odpisuję ;-)Dlaczego tylko na chwilke, zapraszamy czesciej :-)
Witam....
Spałam dziś z corcią, jestem połamana....kaszlała jakby gorzej....jutro ide do lekarza jak dzisiejsza noc nie będzie lepsza... ech....
Pisać mi się nie chce, bo cos czuje że poniedziałkowe badanie sluchu bedzie trzeba przełozyć i znowu czekać.
Spałam dziś z corcią, jestem połamana....kaszlała jakby gorzej....jutro ide do lekarza jak dzisiejsza noc nie będzie lepsza... ech....
Pisać mi się nie chce, bo cos czuje że poniedziałkowe badanie sluchu bedzie trzeba przełozyć i znowu czekać.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Do laryngologa ide do Mullera...poniewaz chodzilam do niego jak mloda miala zapalenie ucha dwa razy wiec jakos tak jestem do niego przekonana moze dlatego ze u innego jeszcze nie bylam o przepraszam bylam u takiej starej baby w dzieciecym i wiecej do niej nie pojde...a po nocy szyja Wiki juz taka ladna sie zrobila,opuchlizna zeszla troszke jakby lepiej..
no dzisiaj już pogoda nie jest taka piękna jak wczoraj, bo troszkę jest wietrznie. Ja też pospacerowałam na zakupy, a potem Iguś poszedł, chociaż ciężko go było z domu wydostać bo nie lubi ubierać się w kombinezon no ale możliwość zobaczenia rudery, którą wczoraj podziwiał go przekonała
my właśnie po obiadku, jakby któraś nie miała koncepcji na dziś to polecamy kefirowe racuchy, wczoraj w claudii znalazłam przepis, szybko pysznie i inaczej :-)
odnośnie mycia okien to po spacerze stwierdziłam, że dziś na to za zimno
my właśnie po obiadku, jakby któraś nie miała koncepcji na dziś to polecamy kefirowe racuchy, wczoraj w claudii znalazłam przepis, szybko pysznie i inaczej :-)
odnośnie mycia okien to po spacerze stwierdziłam, że dziś na to za zimno
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Agnes no faktycznie na mycie okien za zimno moze meble poprzestawiaj,kanape przesun usiadz w rozkroku i mocno przyj ;-):-)....juz to widze hehe...