Kasiulka szczerze watpię czy coś wyhodują....oby wtedy sprawa będzie prosta. Ale takie lejące sie badziewie to mi wygląda na wirusowe. Fran w październiku miał taki atak lejącego kataru. Wymiekałam, bo alergeny już w październiku nie pylą......no i wkońcu nam sie z M. rzuciło na zatoki od niego. Ja walczyłam z tym g******em 1,5 miesiąca a M. do dziś ma kluchę w gardle jak nie psika do nosa mucosolvanem........Swoją droga tez się wybiera na wymaz, bo ma to mega długo ale wydzielina bezbarwna, więc nie wiadomo co mysleć .
reklama
witam w ten zimny dzionek)
jagus nadal mi kaszle ,antybiotyukl dostaje mam nadzieje ze jej pomoze.
zarejestrpowałam dzis synka do kardiologa,ale do intercoru bedzie miał echo razem z wizytą za 100zł,niejest to duzo ,bynajmniej mi sie tak wydaje.Bo w szpitalu dzieciecym to dopiero na wrzesnia chcieli nas zarejestrowac brrrrrrrrrr.
Czy któras z was była w interkorze u kardiologa z maluchem???
jagus nadal mi kaszle ,antybiotyukl dostaje mam nadzieje ze jej pomoze.
zarejestrpowałam dzis synka do kardiologa,ale do intercoru bedzie miał echo razem z wizytą za 100zł,niejest to duzo ,bynajmniej mi sie tak wydaje.Bo w szpitalu dzieciecym to dopiero na wrzesnia chcieli nas zarejestrowac brrrrrrrrrr.
Czy któras z was była w interkorze u kardiologa z maluchem???
Karcia,
chyba nie jest to wygórowana cena, z resztą jeśli miałabyś czekać do września to tym bardziej. antybiotyk powinien Jagódkę szybko na nogi postawić.
Madziara,
taa, chyba zacznę stosować naturalne metody przyspieszenia porodu wolałabym jednak najmniej męczące, bo trzeba mieć wtedy jeszcze siłę rodzić
zrobiłam dziś od podstaw sos boloński, chyba nawet dobry wyszedł, w każdym razie ja zjadłam. ciekawe czy mąż też ... bo Iguś albo nie jest głodny albo mu nie smakuje
chyba nie jest to wygórowana cena, z resztą jeśli miałabyś czekać do września to tym bardziej. antybiotyk powinien Jagódkę szybko na nogi postawić.
Madziara,
taa, chyba zacznę stosować naturalne metody przyspieszenia porodu wolałabym jednak najmniej męczące, bo trzeba mieć wtedy jeszcze siłę rodzić
zrobiłam dziś od podstaw sos boloński, chyba nawet dobry wyszedł, w każdym razie ja zjadłam. ciekawe czy mąż też ... bo Iguś albo nie jest głodny albo mu nie smakuje
JJ ale alergeny sa różne - niekoniecznie pylące. Te na pewno są najbardziej męczące i od razu widać ten alergiczny katar, ale np. kiedy zaczyna się sezon grzewczy to z kolei alergicy uczuleni na roztocza bardziej cierpią. Poza tym u alergików często jest powiększony trzeci migdał, co tez jest związane ze śluzówką. U alergików ta śluzówka wygląda nieco inaczej i dlatego warto skonsultować się z alergologiem i laryngologiem. Pomoga dobrać odpowiednie leki. Niestety nie zawsze pomagają od razu, czasami efekt widac dopiero po kilku miesiącach.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
No wlasnie,ja czekam na wymaz i zaczynam dzialac w kierunku laryngologicznym i alergologicznym bo mi zal dzieciaka ...
Agnas,pamietam jak dzis tydzien przed terminem stosowalam naturalna oksy...polegalo to na tym ze moj M sie wysilał a ja sie w ogole nie ruszalam bo nie bylam wstanie,hehe,jak manekin ;-) za trzecim razem pomoglo wiec kochana poszalej troszke ;-)...trzymam kciuki ;-):-).......co do kuzynki to mieli w palnie podac dzisiaj oksy ale samo sie zaczlo w nocy...
Agnas,pamietam jak dzis tydzien przed terminem stosowalam naturalna oksy...polegalo to na tym ze moj M sie wysilał a ja sie w ogole nie ruszalam bo nie bylam wstanie,hehe,jak manekin ;-) za trzecim razem pomoglo wiec kochana poszalej troszke ;-)...trzymam kciuki ;-):-).......co do kuzynki to mieli w palnie podac dzisiaj oksy ale samo sie zaczlo w nocy...
Karcia, mi ona mówiła, że takie szmery czasem są słyszalne a czasem nie, u nas jedna pediatra w ogóle nie słyszała :-/ ponoć pojawiają sie w czasie choroby, intensywnego wzrostu, wysiłku. Ja też w dzieciństwie miałam szmery i to dyskwalifikowało mnie do szkoły sportowej. A cena niezbyt wygórowana,bo samo badanie 70zł.
Ja tak od 4 lat biegam między tymi lekarzami i nic konkretnego, może tym razem trafie na lepszych lekarzy.No wlasnie,ja czekam na wymaz i zaczynam dzialac w kierunku laryngologicznym i alergologicznym bo mi zal dzieciaka ...
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
To ja krotko,bylam u lekarza bo popoludniu mi sie nie spodobala szyja Wiki,spuchnieta a migdalki na wierzchu,myslalm ze to swinka ale nie bo teraz dzieci szczepia,zapomnialam ale okazalo sie zapalenie wiezlow chlonnych i antybiotyk:-szok: za tydzien do kontroli,wzialam skierownie do laryngologa i odziwo mam juz wizyte za 3 tygodnie no i dwa tyg.po antybiotyku zrobic mlodej morfologie,aspat,alat itd...kasa znowu zostala w aptece ...dobra,mykam do lozeczka bo juz jestem padnieta....papasiuuuuu....