reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witajcie...

Madzia super wiadomość!

Pada deszcz, piekna zima się zaczyna ;-)

Za chwilę zaczynamy piec pierniczki a jutro choinka na tapecie będzie, he...

Mało czasu mam więc :

iza5693kartka.jpg

reklama
Magda,

no to teraz naprawdę macie spokojne Święta. Cieszymy się razem z Wami.

Iza,

Wzajmnie :-D

Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, pachnącej choinki, smacznego karpia, fury prezentów a przede wszystkim rodzinnego ciepła
życzą Agnieszka,Maciej, Iguś i Pati (bezpośrednio z brzuszka)

jutro będę mieć dzień pod znakiem wypieków więc wolę teraz złożyć życzenia, bo w czwartek to już nie będe się logować ;-)

taaa, moja cóka mi przypomniała dziś rano, co ważne... zdaje się, że miałam takie konkretne jeden lub dwa skurcze przepowiadające i się trochę zdenerwowałam :-( tak więc oprócz tego, że piernik się właśnie piecze to piorą się ubranka dla małej ( część 1 z 3) bo zdałam sobie sprawę, że byłabym w lesie, gdyby coś się miało szybciej wydarzyć. chciałam to robić po świętach, ale panikuję :laugh2: muszę to zrobić dla spokoju psychicznego ...

teraz leżę na kanapie i odpoczywam, i mąż na chwilę wpadł, żeby zobaczyć co i jak :cool2: teraz już dobrze, aczkolwiek wszystko mi leci z rąk

a jak wasze przygotowania ?

Dziewczynki i ode mnie:-D

Z okazji świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć,

wewnętrznego spokoju i dystansu do tego, co wokół,

chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami

oraz Świąt białych i pachnących choinką,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze.
Świąt dających radość i odpoczynek

oraz nadzieję na Nowy Rok

60336733.gif
w400.png

Ostatnia edycja:
Najserdeczniejsze życzenia
pięknych, niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia,
które przyniosą radość i wzruszenie,
oraz wzajemną życzliwość i optymizm w nadchodzącym Nowym Roku.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 ()

Z okazji Świąt
życzę Wam:
przede wszystkim zdrowia dla Was
i waszych pociech - tych dużych i tych małych :)
a poza tym spokoju i wielu chwil radości.

reklama
Do góry