reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Arabella,

O tak ! mogę chodzić, ale bez szaleństw nadal :-)

Rybcia,

To super, ze sie zaaklimatyzowałyście i macie dobre towarzystwo.

Soppana,

Włoszczyzna do zupy szła :)

Kaasiulka,

ja już za Ciebie się niecierpliwię ! :tak:

Ja dzisiaj nie bardzo z pogody jestem zadowolona, chyba biomet jest niekorzystny, bo zmęczyłam się tym, że pojechałam samochodem do PZU w Fordonie i z powrotem. Byłam złożyć wniosek o forsę za to,ze leżałam w szpitalu :-) niestety z miesiąc za przelewem będę czekać :wściekła/y: za urodzenie dzieci to od ręki dają, a tu nie ... phi .. no ale za to ze spokojnym sercem na poczet tego kupiłam wczoraj sukienkę na wesele :tak:

udanego dnia !

reklama
Hej hej :-)

Ja dalej sie kulam ;-)...

Agnes
,biomet chyba faktycznie niekorzystny bo ja takze chodze po scianach :szok: a zmeczenie to mi juz tak daje popalic :-( wymiekam...

Rybcia,ciesze sie ze Wam tam dobrze :-)...

A z tymi nastepnymi rozpakowaniami to pierwsza Renifer potem Soppana i kolej na Agnes tak,zgadza sie ;-):-)??? Bo ja to wiecie....juz jestem na takim etapie ze z mozgu gąbka :szok::baffled:;-) i zamulona jakas,o matko :-D!!! juz nic wiecej nie pisze :-D;-):-D...

Kaasiulka,

Przede mna jeszcze bedzie Arabella :tak:

Powiem Wam, że się trochę boję, bo nadal czuje sie bardzo niepewnie. Mam nadzieje, ze gdyby bylo coś zle to były by jakies objawy. No coż juz czwartek wiec poniedziałek coraz blizej ... mam nadzieje, ze zrobi usg.

agnes - bedzie dobrze... a zamartwianie sie jest normalne, jak nie z tego, to z innego powodu...

jeju laski, ja juz nie pamietam jak to jest bez brzucha... mój mąz mi ostatnio powiedział, jak go zapytałam o wakacje, ze jak tu ze mną jeździc - ja albo z brzuchem albo z małym dzieckiem :baffled:

apropo wakacji:
my jutro w nocy ruszamy do zakopca - o ile ospa nie przygoni nas spowrotem, to zostajemy do następnego czwartku, bo w piątek rano mam gina... miało byc inaczej, ale wierze ze okres wylęgania jakby co wciąz trwa i się z wszystkim wyrobimy... ;-)
a tak prawde mówiac to jestem cała zestresowana i pewnie bede małego co pare godzin oglądac pod kątem krost... wiec nie za bardzo sie bede cieszyc tym wyjazdem, ale czekajac w domu na ospe mozemy nigdzie nie wyjechac bo potem juz bedzie za późno...

tak wiec prosze o kciuki by miki nie zachorował i bym nie urodziła.;-).. pudroderm i nufrofen biore do torebki, nospe też:sorry2:

Ostatnia edycja:
Pogoda się niestety znowu popsuła. Dzisiaj byliśmy na basenie ale młody był piszczący i właściwie to więcej siedzieliśmy poza basenem niż w środku. Nic na siłę.

Soppanna czekam na telefon w sprawie spotkanka!!!

renifer, miłego i udanego urlopu
kaaasiulka, znam to, też tak pod koniec ciąży się czułam, jakbym myśleć nie potrafiła - nie dość że blondynka, to jeszcze ciężarówka ;-) :-D

Kaasiulka,

Przede mna jeszcze bedzie Arabella :tak:

Ja powinnam tak przed świetami! We wtorek byłam u lekarza. Dzidzia ma 14 cm! Do tego nóżki pewnie ok. 5 cm więc całkiem spora, nie?

tak wiec prosze o kciuki by miki nie zachorował i bym nie urodziła.;-).. pudroderm i nufrofen biore do torebki, nospe też:sorry2:

Kciuki zaciśnięte!
Jeździłam dzisiaj prawie pod Twoim domem!

Rybcia_21, jak tam wyprzedaże? Ja poszalałam w Next i Primarku. Większość ciuchów po 2 funty za sztukę!

Jeździłam dzisiaj prawie pod Twoim domem!

no patrz! a ja zapomniałam! i jak? udało sie?;-)

od 12-ej byłam w domu, wiec mogłysmy sie zobaczyc... szkoda tylko ze u nas jest czekanie na ospę bądź jej brak... :dry:

dziś sobie zrobiłam galaretke wiśniowa z czeresniami, które po ostatnich ostrzeżeniach namiętnie zaczełam oglądac, a teraz chłopa skręciłam na koktail truskawkowy - by mi zrobił... on juz troche zyje urlopem, wiec mi usługiwał :-p:-D

arabella wyprzedaży jest cały czas szał.Też trochę po szalałam ale wolę jechać w niedzielę na Car boot i kupować tam ciuchy po 20,30 czy 50 pi za sztukę.Co prawda nie nowe ale w bardzo dobrym stanie.
A do Primarku muszę się wybrać b jakieś getry dla młodej bo ona uwielbia nosić spódniczki a pod to spodnie zakłada.To wolę już jej getry założyć.

reklama
Dzień dobry,

Renifer,
Baw sie dobrze.3mamy kciuki tez.

Ja też bym pochodziła na wyprzedaze ale niestety nie wiem kto siedzi w moim brzuszku :-) jeśli kolejny fiutek to za dużo ciuchów nie muszę kupować bo specjalnie odkładałam sobie po Igorku ;-) jeśli jednak siedzi tam Lenka to wtedy będę musiała urozmaicić garderobę o różowe gadżety :-D:tak:

o tym sie pewnie dowiem pod koniec września i pojadę specjalnie na Osową Górę na usg :happy2:

pogoda do kitu troche i nie wiem czy dzis czy jutro jechac do moich rodziców, chciałabym, ze mały pobawił się w piaskownicy, pobrykał itp itd

ok, idę pranie rozwiesić i jadę na chwilę do sklepu bo mąż miał kupić pomidory w puszce a kupił przecier pomidorowy :no:

miłego dnia

Do góry