reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Renifer,

zrobiłam sobie te pomidory w śmietanie i całą miskę zjadłam sama :zawstydzona/y:
a co do koła, to może MIki ? ;-)na pewno interesuje się motoryzacją :tak:

reklama
Renifer
co do miejsc na porodówce to sie troszke zwolniło...ale od przyszlego tyg znowu ponoc mały nawał bo troszke jest lasek na patalogi,czekaja na swoja kolej ;-)...
A o Szubinie tez czytałam.ponoc bardzo fajny szpital :tak: wiec jak bedziesz miała chwilke to jedz i wybadaj co i jak ;-)...

Agnes,ja wczoraj wpierdzielałam do grilla pomidorki ze smietanką a co do majonezu to wierz mi ze przed ciaza mógł nie istniec a teraz nie ma opcji zeby nie było go w lodówce :-)...

hej

własnie wrocilam ze spacerku/zakupów i będę powoli szykować obiadek. Dzis kupiłam gigantyczną włoszczyznę, nie wiem na czym ją pędzili a jest imponująca. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego dobra zupka kalafiorowa :tak:

zaraz idę jeszcze po kefir bo kupiłam 0,5kg truskawek i zrobię koktajl :tak:

za to właśnie lubię lato :-D

AgnesBest, ja też robię koktajle truskawkowe, ale przeważnie na jogucie naturalnym. Już możesz chodzić? Świetnie1

kaaasiulka, melduj się!

tak, tak kaaasiulka, melduj sie...
jak Ty sie rozpakujesz, to potem na mnie i soppane kolej! :-)
u mnie dzis czereśniowo ;)

rybka, witaj ponownie :-)

renifer, nie chcę Ci apetytu odbierać, ale uważaj, bo ostatnio czereśnie są robaczywe :-( z wierzchu nie widać, a w środku paskudztwo...

czy dzisiaj ma zamiar padać cały dzień? :-/

Ha !!! Melduje sie ;-) nadal z brzusiem :tak:...

Wczoraj czułam sie strasznie :szok: myslalam ze to moze cos przepowie ale nic,nadal cisza....dzisiaj za to czuje sie rewelacyjnie :-) az mnie nosi,moze to dlatego ze pogoda lepsza-jak dla mnie oczywiscie-wielkie dzieki za deszczyk :tak:;-):-).....

A co do czeresni to ja juz nie patrze co maja w srodku :baffled:...zawsze troszke bardzie pozywne :-D....

Pozdrawiam słoneczka :-):-):-)

jaki piękny dzień, nie dosc ze pada, to jeszcze listonosz przynióśł zwrot podatku ze skarbówki :-D:-D:-D
u sąsiadów ospa, czekamy wiec na rozwój zdarzeń...

Cześć Kochane Bydgoszczanki.
AgnesBest Gratulacje super że już możesz chodzić
Kaaasiulka Ty to jesteś bidulka.Życzę szybkiego rozwiązania.
rybcia_24 witam Cię Kochaniutka Gratulacje jeszcze raz.Trzymam kciuki że tym razem fasoleczka zamieszka do końca 9miesiąca.
Renifer soopana za was też trzymam kciukaski abyście dotrwały do końca i żeby nie było tak upalnie.
Arabella nie pamiętam czy Ci gratulowałam dzidziusia jak nie to Gratuluję.

A teraz trochę wieści o nas.
Żyje nam się tu fanie pogoda ostatnio nam dopisywała.Bo od kilku dni jest deszcz i burza.
Ale nie narzekamy na pogodę.
Dominika chowa nam się zdrowa jest dużą już dziewczynką samodzielną wszystko robi sama.
Spotykamy się ty z dwoma chłopcami z Bartusiem i Wojtusiem Dominika ich uwielbia.Chodzimy z nimi na spotkania mam z dziećmi tam się bawią i szaleją.Po takim spotkaniu idziemy na polanę aby dzieciaki się wybiegamy.I jak czasu starcza to idziemy na kawkę i dalsze pogaduszki.
Nasza córeczka od Września stanie się przedszkolaczkiem już się nie może doczekać kiedy pójdzie do szkoly bo tak mówi na przedszkole.He he śmieszka mała z niej.

Pozdrawiam was serdecznie Kochane Bydgoszczanki.

reklama
hej,
fajna pogoda się zrobiła, nie? chociaż mi dalej gorąco, ginka zleciła badania w kierunku tarczycy, ale w sumie na początku ciąży były OK, więc to raczej dla spokojności:-)
my też z Ignasiem teraz się odżywiamy na owocowo:tak: wczoraj byliśmy u znajomych na działce i wcinaliśmy porzeczki prosto z krzaka-mniam, czereśnie niestety większość szpaki zjadły, a jak robaczywe to mój M mgr inż rolnictwa mówi że dobrze, bo znaczy że nie pryskane:-D za to Agnes jak marchewa baaardzo duża to znaczy że na azocie pędzona i ja takiej nie daje młodemu:no:
ale ugotowana może być - byle nie surowa:tak:
Renifer, ty mnie nie strasz z tą kolejką, bo ja już łóżeczko mam skręcone:-p

Do góry