reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

pewnie wszystko goście zjedli :p

może do kina coś upieczesz wronka :D :D

wiesz... do szkoły przynosiło się cukierki w imieniny

reklama
Wronka my ze Stasiem tez sie dolaczamy do zyczen - wszystkiego naj naj :)

Mrozek ostry - ledwo dokulalam sie z kina, ale jak to milo poplotkowac z kolesiowami, zobaczyc ludzi, swiat... i w ogole :p po calym miesiacu siedzenia w chacie ;D chociaz jak w kinie tylko zgasly swiatla to okrutnie zachcialo mi sie spac ;D

my do dziadkow nie dojechalismy dzisiaj, ale oni obiecali odwiedzic nas jutro, Stasio musi zrobic pierwsza laurke, odcisnie stopki :laugh:

acha, melduje, ze granulki homeopatyczne zaczynaja dzialac, bo juz widac poprawe, chyba ze to efekt placebo, cycolki pelniejsze w kazdym razie, dzielnie biore piguleczki 3 x dz. zobaczymy jak bedzie dalej, no i zdecydowalam sie na laktator Aventu, juz zamowiony.

dobranoc i slodkich senkow temu kto jeszcze nie spi , ide sie wkulnac do mojego :angel:

zimno!!
wyszlam dzisiaj na chwiel ale szybko wrocilam do domu..o nie w takie zimno nikt ani nic mnie nie ruszy!!1

Melanie pisze:

hehehhehehe

wyobraż sobie ,że goście wszystkiego nie zjedli....i z miłą chęcią przyniosłabym do kina.....ale wątpie żebyście chciałay jeść takie stare ciasto......gdyby to kino chociaż jutro było......ale do środy na pewno nie wytrzyma.....no ale ....w takim razie zapraszam do mnie....... ;D

a my czekamy na dziadkow :)

Stasio odcisnal juz stopki na swojej pierwszej laurce

u nas -20, tata wyskoczyl po ciasto, brr, mrozy okrutne, ale jak milo w domu, w ciepelku, przy kawie, zwlaszcza jak dziecko spi od dwoch godzin ;D

a u nas ciagle gorze

buuuuuuuuuuuuuuuuu
ni dalam rady czytac, ale bardzo ciekawa co u was, wskocze sobie n afotki zarazj

wronka pisze:
Melanie pisze:

hehehhehehe

wyobraż sobie ,że goście wszystkiego nie zjedli....i z miłą chęcią przyniosłabym do kina.....ale wątpie żebyście chciałay jeść takie stare ciasto......gdyby to kino chociaż jutro było......ale do środy na pewno nie wytrzyma.....no ale ....w takim razie zapraszam do mnie....... ;D

;D
wronka w - 20 nie wychodze :laugh: mam nadzieje, że w środe nie będzie tak zimno :p

a my dzisaj jesdnak wyjdziemy na ten mroz bo na obiadek gdzies sie wybieramy..ale jeszcze nie wiemy gdzie...samochod w garazu garaz daleko wiec albo psacer albo taxi..ja wole to drugie..a puzniej wam narobie smaku i powiem co jadlam:)

reklama
no to ja pierwsza ;D
obiad mąz przywiózł od teściowej
były zrazy i skrzydełka w sosie miodowo pomidorowym - przepis mojego męża ale originalna wersja to żeberka zamiast skrzydeł - pyyyyycha

acha i jeszcze zupa ogórkowa ale to jutro zjemy ;D

no i nadchodzi poniedziałek - dziwne, bo siedze w domu a czas mi tak szybko leci ::)

Do góry