reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Madziara, przeszło ci? lepiej się czujesz?jak wyprawa?

kaaasiulka dobrze że małej lepiej:tak:

Reniferku może jedz konkretniej, np.więcej mięsa, może dzidzia zasmakuje:tak:;-)

a nasze uczulenie trzyma się:wściekła/y:, jak pojawić to się moment wzięło, a znikać nie chce:no::crazy:, a jeszcze pani doktor uprzedzała że leki odczulające wywołują senność, ale chyba nie u mojego dziecka:eek:, liczyłam że chociaz odespię zaległe noce, a tu lipa, podudki jak były, tak są:-p

reklama
Wika nadal rozwolnienie ale dobrze ze bez wymiotow,wypila szklanke rosołku od rana i narazie go nie oddala ;-) teraz kima bo nocka byla slaba....oby juz bylo lepiej bo wpadne w depreche :no::angry::crazy:

Renifer
,malenstwo napewno jeszcze nadrobi,spoko ma czas...ja sie tylko obawiam mojego grubaska jak ja go urodze,bo laski rodza normalnie po 4500g :szok: ale czy ja dam rade,w otatecznosci bedzie cesarka...chociaz sie przyznam ze ja po wczorajszym jak bylam w szpitalu i ta laska za scianą rodzila to dostalam taki strzal w łeb ze normalnie wrocilo wszystko do mnie i mam takiego stresa :szok: w zyciu sie tak nie balam a co to bedzie jak naprawde sie zacznie???? jestem za cesarka!!!!!

Madziara,dobrze ze juz lepiej!!!

Madziara,szerokiej drogi dla Was Kochani.....

U nas juz lepiej,Wika dochodzi do siebie,uffff,teraz mam nadzieje ze juz bedzie naprawde dobrze...straszne jest patrzec na swoje dziecko jak sie meczy i nie mozna mu pomóc....

Spokojnej nocki.....

dziewczyny, chciałabym się wybrać z młodym do dentysty, jeszcze nie bylismy a wszystkie ząbki już sa:zawstydzona/y: macie jakieś namiary, nie musi być prywatnie

Soppana, a dzieje się coś złego z ząbkami? zauwazyłaś próchnicę, albo że są zółte? bo jak nie, to nie ma potrzeby wizyty, tak mi powiedziała moja dentystka, jak zapytałam się czy mam przyjść z Piotrkiem:tak:, ja chodzę tu u siebie na osiedlu, ale przy Gdańskiej pewnie bliżej znajdziesz jakis dobry gabinet;-)

reklama
Soppana,

20 sekund ? to mój chyba tak długo nie :tak: szoruje mu kiełki a on połyka pastę :eek: ale ogólnie jest pozytywnie nastawiony do tego zwyczaju, miejmy nadzieję, że wejdzie mu to w krew :tak:

Kaasiulka,

dobrze, ze mała już lepiej. paskudne są te choróbska ... nam jeszcze troszkę kaszlu zostało, ale dobrze, ze obyło się bez antybiotyku

wczoraj świętowaliśmy okrągłe urodziny mojego męża i miałam niezłe stadko dzieci pod dachem ... kwik niemiłosierny :rofl2: chata bez większych strat, ale nie wszystkie dzieci się zbyt dobrze tolerowały hehe jedynaczka kontra bliźniaczki :-p jedynaczka starsza i chyba nie pasowało jej, że takie dwie młodsze nie słuchają jej poleceń ... właśnie dlatego chcemy synusiowi sprawić rodzeństwo, żeby się chłopak socjalizował i umiał żyć z bliźnimi :-D

ps nie kupujcie krzeseł plastikowych z carrefour'a firmy Oł...r , no chyba, ze dla ludzi o wadze do 10kg, mój mąż wczoraj zaliczył glebę na takim krześle i ma zbitą rękę ... nogi się rozjechały i jedna pękła ... a chciałam zaoszczędzić, bo zbrakło nam 2 krzeseł do imprezy i kupiłam takie ( na balkon bym miała potem ) i wydałam 12,95 PLN na jedno ... ech ....:-p nie ma co oszczędzać na bezpieczeństwie rodziny :baffled:

dobrej nocy, idę poczytać w łóżeczku jeszcze, a jutro do pracy .... a fe fe fe ... ale ten tydzień pracy ma tylko 3 dni !!! i to jest pozytywne przesłanie na ten tydzień Kobietki ! :rofl2::happy:

Do góry