reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dzieki dziewczyny za wiesci na temat ospy,musimy czekac a nóż sie wylegnie,dopiero minął tydzień...w sumie to i moglaby teraz dostac bo potem jak maleństwo sie urodzi to moze byc nieciekawie a jeszcze moj meżulek nie miał ospy :szok::szok::szok: normalnie juz to widze !!!

Kasiu,swietna piosenka Oliwci,wielkie BRAVA od cioci Kasi :-):-):-) i zdróweczka dla laseczki kochanej.....u nas tez katarek paskudny....

pozdrawiam serdecznie....miłego weekendu...

reklama
no proszę jak ospa zbiera żniwo ... a my chcieliśmy jechać jutro do Myślęcinka na dzien dziecka i dupa blada .... siedzimy w domu i smarkamy i kaszlemy nadal ... w poniedziałek niestety już do pracy, no chyba, że pójdę przedłużyć opiekę hihi ;-)chociaz wczoraj to sama takiej wymagałam, bo miałam stan podgorączkowy i łamało mnie w kościach ... :wściekła/y:ja to zawsze muszę się od synusia zarazić ... :baffled:

Witam sie :-)

Ja tez chciałam dzisiaj do Myśla,mała by se poszalała ale jak dla mnie to zaciepło i tak juz spuchłam stojac tylko przy sniadaniu...mimo ze samochodem bysmy podjechały ale tam i tak trzeba chodzic :zawstydzona/y:.....wczoraj byłysmy na gofrach i lodach,dosłownie 15 minut drogi od domciu to juz z porotem wyłam z bólu,pleców poprostu nie czułam,ten brzusio mnie wykonczy...tera koncze kawusie i na podworko miedzy bloki na ławeczke a mała se pobiega :-)...

Miłego...

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH KOCHANYCH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI ICH DNIA!!!!!!! BUZIACZKI SŁODZIACZKI!!!!!!!!

No i ja wczoraj sie pokusilam tym Myslecinkiem i okolo 14-stej pojechałysmy i cooooo,a przed 16-sta jak luneło i burze :szok::szok::szok: ale mala zdarzyla poszalec na karuzelach i pojadlysmy sobie troszke,takze bylo przyjemnie a ze nie bylysmy same to wrocialysmy do domciu kolo 19-stej i calkiem milo bylo momo kiepskiej pogody :-) a dzisiaj powtorka z rozrywki z nieba sie leje,ide kupic cos malutkiej na Dzien Dziecka,chcialysmy jechac do Famili Parku ale mi sie juz odechcialo oo!!!!

Milego dzionka laseczki....

witam dziewczynki,zadko tu zagladam bo jakos czasu brak.
Niewiecie moze gdzie mozna tak na szybko zarejestrowac malucha do laryngologa??zeby nieczekac az miesiac na wizyte.

Karcia,ja miałam jakis czas temu problem z dostaniem sie do laryngologa nawet prywatnie musiałam czekac 4 dni,takie kolejki :szok:....proponuje Ci zapakowac dzieciaczka i jechac do Szpitala Dziecięcego i tam na przeciwko rejestracji podejsc do budynku na piewsze pietro,pokój 13,nie wiem czy sie orientujesz,jak nie to popytasz i znajdziesz ;-) i zapytac laryngologa czy Cie przyjmie i wtedy zchodzisz do rejestracji bierzesz kartoteke i juz załatwione,mnie jeszcze nie odmówił wiec Tobie tez nie powinien ;-) i problem z głowy,masz laryngologa od reki....przyjmują od 8.30 do14-stej,moze troche dłuzej,popołudniu też przyjmuja pilne ale krótko i w innym budynku....rejestracja jest do 15-stej podaje Ci nr telefonu 52 32 62 117....

Powodzenia i wytrwałosci :-)

reklama
Do góry