reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

witam nową forumowiczkę :-)

Madziara, mam nadzieję, że udało się "naprawić" tę sprawę

u nas właściwie dni podobne jeden do drugiego - tylko niestety Nika nadal zbuntowana, siostrzyczkę omija z daleka, ciężko z nią wytrzymać - o wszystko potrafi płakać...
dobrze, że chociaż pogoda nam dopisuje ;-)
miłego dnia

reklama
madziara - trzymam kciuki! daj znać jak Ci poszlo!

ola_o - moja siora bedzie miala to samo z córą... rodzi juz za miesiac- półtora, a mała innych dzieci juz teraz nie znosi... nie wiem jak dadzą rade,...
ja sie łudze ze miki bedzie za mały by być aż takim zazdrośnikiem... :sorry:

witam dziewczynki!Ja juz kawal roboty odwaliłam dzis,posprzatałam ,wstawiłam pranie ,teraz bede szykowała obiadzik i młodą musze ululac bo poranna drzemka sie zbliza i marudzi.Zaraz jeszcze pranie musze wywiesic,młody jeszcze mi do ucha marudzi bo do piaskownicy chce isc...ech ciezki zywot młodych mamus :))
Dziewczynki chciałabym dodac suwaczek a niewiem jak??moze któras mi pomoze??

Ostatnia edycja:
karcia witaj:-)

spróbuj wejść na stronę przez np. mój suwaczek, po zarejestrowaniu się na stronie możesz utworzyć swoje własne kombinacje dla swoich skarbów, instrukcja jest czytelna, powodzenia;-)

a potem wstawiasz suwaczki w swój podspis w Ustawieniach, jakby co pytaj :tak:

hej
coś ostatnio mało tu bywam, ale teraz pracuję po 8 godz, więc praktycznie codziennie:eek: a że komputer razem z TV stoi na piętrze, to mi się chodzić nie chce po schodach:zawstydzona/y: ale już od 11 maja idę na L4, więc mam nadzieję będe miała trochę luzu:-)
dziś miałam usg i pani doktor stwierdziła że " wygląda bardziej na dziewczynkę niż chłopczyka":-) daje 75-80 % na dziewczynkę, więc jak się sprawdzi to też będziemy mieli parkę:-D najgorsze jest to,że M nastawił się nie wiem czemu na chłopaka i nawet Ignasiowi nagadał że będzie miał braciszka:baffled:
pogoda ładna, więc jadę po młodego do żłobka i potem do parku

O losie,laseczki,ja znowu z doskoku...nadal siedze na kartonach,jeszcze jutro mam nadzieje i szafa bedzie skonczona i postawiona a reszte mebelkow M musi potem poskrecac wiec mam nadzieje ze do konca tyg bedzie wszystko dopiete na ostatni guzik...łudze sie :-D;-).....

Renifer,ale zdolne to Twoje dziecko,juz widze ta nerwy ale mimo to usmiechalam sie czytajac jaki to On zdolniacha :tak::szok:;-)

Ola,wlasnie ostatnio o Tobie myslalam....fajnie ze sie odezwalas :-),szkoda ze tylko takie smutne wiesci niesiesz,ze Weroinka nadal bez zmain :-(........

Agnes,moja rada to nie staraj sie za mocno :tak:;-):tak:...wychodzi szybciej...u mnie przy jednym jak i przy drugim poszlo szybko...smieja sie zawsze ze mnie ze mam nie sikac pod wiatr :-)...trzymam kciukasy ze Ciebie!!!

Madziara,daj znac koniecznie co zalatwilas.Moze za duzo masz kobietko na glowie ;-)......

Pozdrawiam

Jak to mówią "głupi ma szczęście". Udało się wszystko załatwić od ręki, że tak powiem. Na wejście prawie wpadłam na panią sekretarkę a wychodząc od niej weszłam na druga panią, do której musiałam dostarczyć zwolnienie (nawet nie wiedziałam, ze to ona). Teraz musimy poczekać na wyznaczenie nowego terminu egzaminu no i Agatka musi mocno ćwiczyć. Teraz to już wszystko zależy od niej.

ja chyba jestem prawdziwa blondynka :( ,jak zrobic suwaczek to wiem,ale niewiem jak wkleic je na strone,przejzałam ustawienia ale niema tam czegos takiego jak podpis:(albo niewidze:(blondynka ze mnie:((((((((((

reklama
Do góry