reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dzisiaj mam powera :-) chyba tylko dlatego ze dobrze mi sie spało,raz tylko wstawałam na siuski,jak ja to zrobiłam :rofl2:...zeby tak zawsze...
Spadam zara na rynek,jakies zakupki,nie mam totalnie ostatnio głowy do myslenia,jak to w ciazy...wczoraj moj gin sie mnie pyta o date urodzin,bo zawsze woła za nim kartę wyciągnie,a była to godzina 20-sta,wiec ja tak na niego spod byka spojrzałam i mówie czego on wymaga od kobiety cieżarnej i to jeszcze o tak póznej porze,bez jaj,smiechu troche było :-D;-):-D.... musze jeszcze zahaczyc o podworko,moje dziecko nauczyło sie bujac samo na huśtawce i teraz nie ma opcji przejscia koło placu zeby nie wskoczyc i sie nie bujnąć ;-):tak:;-).....

reklama
no bylam z Mikim u pediatrty i kazala zageszczac mleko kleikiem ryzowym n o i zobaczymy mam nadzieje ze pomoze;-) a mnie ten tydzien rozlniwikl chodze do liceum przy gimnazjum a ze oni teraz pisza testy to ja praktycznie wolne mam dzisaj np tylko 3h wiez zyc nie umieac:-)

Hej! Ja mam jutro gości, a szykuje mi się katar :baffled: Mam nadzieję, że się nie rozłożę. Oli od kilku dni też zasmarkana.
A tak poza tym, to mam już w domu absolwenta szkoły średniej, Damian dziś właśnie miał zakończenie roku :tak:

Czuje si eokropnie gardlo mi pratycznie wysiadlo a najlepszde jst to podjechalam dzisaj do lekarza zeby sie zuzpelnienie rozlozyc i sie dowiedzialam ze nie ma pojecia co mi jest bo oprocz tego ze mam gardlo troche spuchnieta to nawet czerwone nie jest :crazy: ale za to Miki ma wspanialy humor non stop gada do zabawek:-)

Kasiad gratulacje dla Damiana. W przyszłym tygodniu wybieram się w twoje okolice to może uda nam się spotkać :)
Kolia może dopiero coś się z tego wykluje, a może uda się zdusić chorobę. trzymaj się.
U nas tez zasmarkanie trwa :) Dla Agatki musiałam nawet brać zwolnienie lekarskie bo niestety znowu choroba pokryła się z egzaminem ze skrzypiec i musimy go przełożyć. W ogóle mamy trochę z tym problemów bo pani od skrzypiec położyła już kreskę na Agatce no i musimy teraz walczyć o jej dalszą edukację w Szkole Muzycznej. Kosztuje nas to dużo nerwów.

Ja tak wpadłam z doskoku zeby sie tylko przywitac :-) i spadam robic odiadek i mamy dzisiaj małą wyprawe do Myslecinka a szczegolnie do Zoooooo :-)...ciekawe ile dam rade wytrzymac,nogi znowu mi spuchna jak parówy :szok: a Wiktoria juz mi tu jeczy od godziny ze idziemy,doczekac sie nie moze :tak:;-):tak:...a wieczorkiem mamusia idzie na spotkanie z psiapsiółkami juz widze to jak bede padnieta,za dlugo i tak pewnie nie usiedzę ale zawsze to jakas rozrywka szczegolnie w moi stanie :tak::-)....

Kasiu,gratulacje dla Damiana :-) ...w sumie to sie dawno nie widziałysmy a ja czasmi nie mam juz siły :-( do poludnia zakupy,potem obiad a popoludniu albo Wika na rower albo na Balaton bo tatus tam łowi rybki no i na plac ale juz tylko u nas pod klatke,echhh...A Ty sie kobietko trzymaj,nie daj sie chorobie i niech Cie zaden katar nie rozłozy :no:;-)....a i miłego gosciowania :tak::-);-)....

Madziara,Wam róznież zycze szybkiego powrotu do zdrowia......

Kolia,i jak tam mały z ulewaniem,juz lepiej?? A zdrowiej malutka ;-):tak: tez sie nie daj zadnej chorobie...dobrze ze Miki ma chociaz humorek i gada do zabawek :-D:tak::-D.......

Miłego........

kaaasiulka po tym jak zaczelam zagecszczac to praktycznie w ogole przestal:tak:

a ja uciekam do lozeczka bo juz nie pamietam kiedy sie tak zle czulam:-(

Mam takie pytanmko czy znacie moze jakies przepisy d;a tekiego 5 miesieczniaka bo chcal bym zaczac gotowac amlemu sama bo te slioczki troche drogie wiec jakbyscie mialy jakis przepsiki to chetnie skorzystam:-)

no nieźle same choroby ... zdrówka wszystkim !

Igi mam nadzieje bedzie juz zdrowy teraz ale przy kontroli lekarka powiedziala, ze bala sie ze pojdzie w zapalenie płuc ... narazie ok a do wyjazdu coraz blizej ... dziś nawet spakowalam co nie co do walizki ...
jeszcze tylko czekam na podpis mojego planowanego urlopu ... bardzo potrzebuje odpoczynku i zmiany pracy :eek:

Ciężarówki, ja to sobie wyobrażam jak macie wesoło ... obowiązki, duży brzusio i biegające brzdące :tak:dacie radę, w końcu nie pierwsze i nie ostatnie :rofl2:

ciekawe co ja będę pisać jak będę w tej sytuacji :laugh2:

reklama
Do góry