reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No to Renifer też bedziesz miała parke...suuper....ja mam tylko nadzieje ze u mnie sie juz nic nie zmieni bo jak to mowia ze z dziewczynki moze sie jeszcze zrobic chłopiec ale z chłopca juz dziewczynka niiii :-D........

reklama
kaaasiulka no ja nie wiem czy tak dokonca niiiii bo coprawda to bylo jakis czas temu ale czekajac na mnie byli pewni ze chlopak bedzie a ja im taka niespodzianke zrobilam:-p Mama mi zawsze mowila ze jakby nie byla sama na sali to by nie uwierzyla:happy:

Juz trochę późno ale zapraszam wszystkie chętne mamusie jutro przed msza o 11:30 do kapliczki Akademickiej przy Bazylice. Będzie prezentacja animacja do tytułowej piosenki płyty a w czasie mszy już pierwsza piosenka z płyty. Za jakieś trzy tygodnie ukaże się sama płyta. No a poza tym na mszy jest bardzo fajnie :) W czasie każdej mszy co tydzień będą katechezy związane z jedną z piosenek i będzie ona śpiewana.

hej dziewczynki,

gratuluję chłopca, gratuluję dziewczynki :) to możecie kupować fatałaszki już pod konkretnego bobasa :)

u nas po świętach też ok, ale za to teraz areszt domowy, bo młody coś osłuchowo nie tak i mamy antybiotyk i walczymy z tym kaszlem paskudnym. :no:

poza tym, zdecydowaliśmy się już na powiększenie rodziny :-) mogę napisać, że pracujemy nad tym hihi

Igorek każdego dnia nas zadziwia, układa śmiesznego zdania, a ostatnio nawet wymyślił, że dziadek babcię w nos uderzył , w czasie zabaw sobie podśpiewuje albo mówi wierszyki, a już ubaw mamy jak chodzi po domu i powtarza fragment bajki o krokodylku i mówi: 'w gadzim gronie' i tak w kółko, chyba mu się podoba ta fraza :rofl2:

buziaki :laugh2:

agnes, to powodzonka w starankach! są takie przyjemne :-D zdrówka dla młodego...

madziara - a o jaką płyte chodzi? chyba coś nie doczytałam :sorry::eek:

Witam laseczki :-):-):-)

Agnes również życze miłego staranka :-):tak::-)...

Kolia Ty mnie dziewczyno nie strasz ze z chłopca może sie jeszcze zrobic dziewczynka :-):tak::-) bo ja juz sie nastawiłam ze bedze pitolek....

Ja już dochodze do zdrówka ale było kiepsko :szok: grypa połamała mnie na max :no:....mam nadzieje ze to juz koniec przeziebien w moim stanie,wrrrrrr....

Madziara,świetna musi byc na płytka,zdolne laseczki :tak: mojej psiapsiółki córka też spiewa w chórku w Kosciele,uwielbiam ich słuchać :-):tak::-)...

Miłego dnia dziewczyny :-):-):-)

My dzisaj na szczepieniu bylismy maly tym razem sie okazal sie dzielnym mezczyzna w czasie szczepienia skrzywil tylko mine a po wyjeciu igly odrazu wrocil do obserwowania wszystkiego w gabinecie:-p no i mam nadzieje ze nasroj mu sie nie zmienie bo narzie to humor ma swietny gada sobie teraz z zabawkami:-)

Agnes milego i produktywnego staranka:-)

dzięki za słowa wsparcia hihi

Iguś dziś wysmarował się w łazience kremem bambino, całą buzię, jak do golenia, bluzkę, ręce, spodnie, kapcie, troszkę podłogi i pralki i przyszedł cały zadowolony do nas do pokoju :-)

poza tym poniedziałek kiepsko w pracy sie zaczął, bo mi komputer padł, wirus go spraliżował .... prawda, ze fantastycznie, dodam, że bez kompa to niewiele mam tam do roboty, wiec siedzialam tam w stresie wiedzac, ze tyle pilnych spraw czeka ... :crazy:

spokojnej nocy :-D

reklama
ostatnio Mikolaj ulal woda teraz wiezlam go do kompieli i i przed i po ulal wlasnie woda nigdy nie pije wody wiec nie wiem skad to sie bierze czy to normaalne bo sie troche martwic zaczelam?

Do góry