reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Oj tak Ewelina z tym prasowaniem to gorzej - już cała górka czeka :) Czasami pomaga mi Agatka - bo lubi - tylko akurat znowu się rozłożyła - chyba choroba jej wróciła, bo było już ok a od wczoraj ją telepie, głowa boli i jakaś blada. Jutro idę z nią do lekarza. Zresztą mały też jeszcze zakatarzony a mąż leczy się Coldrexem więc pewnie po prostu nastąpił u niej nawrót choroby. Trochę to nie w porę bo znowu koliduje to z egzaminem ze skrzypiec no ale niestety choroba nie wybiera sobie terminu.

reklama
Witam słoneczka :-):-):-)

W piątek na Usg maleństwo nie pokazało co tam ma miedzy nóżkami,miał być prezent na zajączka i coooo :wściekła/y:???? Ale wczoraj poszłam do innego gina :-),stwierdziłam że nie dam rady czekać kolejny miesiąc,bo w sumie to już mi nie dużo zostało :tak: i co się okazuję ze kinder jajeczko przeczekało świeta i pokazało mamusi jajeczka :-):tak::-)mam SYNKA,mały,gruby syneczek :-) normalnie nie wierzę,aż sie popłakałam z radości bo ile można wytrzymać-ciagła ta niepewność już mnie męczyła :-(,mówienie do brzucha w sposób nijaki :-(..........ale i tak uwierzę dopiero jak zobaczę na żywo :-D:tak::-D....

Wszyscy w koło stawiali na chłopczyka....dobrze że za trafność płci nie muszę im nic stawiać .....bo troche by tego było :-D....dziewczyny na forum też obstawiały synka ;-):tak:;-).......

Pozdrawiam cieplutko :-):-):-)

Madziara, ja nawet nie śmię mysleć ile ty masz do prasowania:szok::-D, pamiętam to od siebie z domu i ja tam też prasowałam, żeby mamę odciązyć;-), bo bardzo lubię, jak wszystko jest poprasowane:zawstydzona/y: i tak mi zostało:laugh2:

Kaaasiulka, no to koniec niepewności:-D, no ja stawiałam na chłopaka:szok::-D:szok:, teraz powiedz jakie imię wybraliście:tak:

ale dzis chłodny wiaterek:eek:, powiedzcie jak ubieracie maluchy, chodzi mi o rajstopki, bo dzis widziałam chłopca z gołymi nózkami:szok:, ja swojego ubieram w rajstopki, bo jeszcze pogoda zdradliwa, no i siedzimy w piasku:baffled:, co myslicie?

kaaasiula GRATULACJE synusia super będzie pareczka....
U mnie też nimno jak nie wiem co deszcz pada od wczoraj wieczora,w taką pogodę to nie chce mi się nic robic.Najlepiej bym leżała pod kołderką i filmy oglądała.
Pozdrawiam was Kochane Bydgoszczanki tęsknie za tym naszym miasteczkiem Kochanym.

Kasiulka gratulacje !

Ja ubieram małemu rajstopki - zwłaszcza, że on prawie ciągle zakatarzony więc nie chce za wcześnie go wychładzać.

Hej słoneczka :-):-):-)

Dzieki laseczki,też sie cieszę :-):tak::-).Synek będzie Mateusz ;-) mój M wybierał,nie protestowałam bo dla córci ja wybrałam Wiktoria i on też nic nie mówił....no wiadomo jakby wybrał jakieś takie nie do przyjęcia to pewnie by nie przeszło ale Mati może być :-):tak::-)....

W nocy dopadło mnie jakieś choróbsko,katar mój i kaszelek rozwinął sie bardziej,gorączka daje popalić,łamie mnie w kościach totalnie,nie mam siły podnieść sie z wyrka....troszkę sie nafaszerowałam wit C i wzięłam paracetamol...tylko czy to pomoże :-(??? Chyba dzisiaj nie dam rady zaliczyc spacerku z Wiki :no:.

Miłego dzionka laseczki

kaaasiulka gartuluje no to bedzie sliczna parka;-)

W sumie to fajnie miec taka parke ja czasmi zadroszcze jak widze te takie male sukieneczki mama ktore maja dziewczynki No narazie to za wczesnie na drugie dziecko ale za kilka lata nigdy nic nie wiadomo:-p A ogolnie to czas u nas leci coraz szybciej na wsyztko czasu brakuj ale teraz chyba powoli nadejdzie troche rozluznienia i te sie trche z tym gadyula pobawic bo reke zaraz ja zje:-)

reklama
Do góry