reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No jedank nas choroba nie ominela maly mial podniesiona temperaturke ale w sumie chyba sie z tym uporalismy temp. spadla wiec na swieta chybna bedzie ok;-) no i zycze WESOLYCH SWIAT:biggrin2:

Pogody, słońca, radości.
W niedzielę dużo gości.
W poniedziałek dużo wody.
Dużo jajek kolorowych
świąt wesołych no i zdrowych

reklama
Umyj jajka,
upiecz babę,
Złap zająca,
Kup sikawkę,
Bo Wielkanoc już nadchodzi,
więc się bawić nie zaszkodzi,
Lecz uważaj też na kaca,
bo we wtorek czeka praca

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!

..........♥♥♥♥♥♥
......♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
....000000000000000
..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥(█▒)ஜ(█▒)ஜ(█▒)♥♥
.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
....000000000000000
.....♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
\\///..♥♥♥♥♥♥♥♥♥.\\///...\\///
\\\\////....\\\////....\\\\\/////....\\\////
.\\//..(▒)(▒)..\\\////..\\//(▒)(▒)..\\//
.\\//(▒)(█)(▒)...\\//....(▒)(█)(▒).\/
\\\///.(▒)(▒)..\\\//////....(▒)(▒)..\\/
…..\\///……\\//..\/..\\//…..\\///…
\\\\////....\\\////....\\\\\/////....\\\////
♥ّۣۜ(¯`v´¯)ّۣۜ●••●ّۣۜ●•
•●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●••●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●•

I po Usg :-(......nadal nic nie wiem :wściekła/y:,miał być prezencik na zajączka i coooooo :no::wściekła/y::no: ?????? Zmiana tematu,wrrrrrrr ;-)...w kuchni już mam porobione,teraz tylko jeszcze koło siebie i bedzie git :tak::-D:tak:.....od tego stania spuchłam totalnie,nogi normalnie jak parówy,teraz siedzę i moczę w zimnej wodzie,ufffffffff.....:no:

Życzę dziewczynki spokojnych i radosnych Świąt,w miłej,rodzinnej atmosferze........:-):-):-):-):-):-):-):-)

Moc prezentów od zajączka,
co koszyczek trzyma w rączkach,
wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

Kasia z Oliwką

Dzoisiaj byalm z Mikim na sparzerze jak jush wracalam podeszli do nas jacy gowniarze i jede byl na tyle odwarzny ze w nasza strone worek z woda powedrowal maly co pardwa leeko dostala ale sam fakt jak mnie zlosci dopaldla to myslalam ze tego gowniarza rozszzaarpie na co wyszla na balkon cala zgraja jego obroncow i jego matka do mnie ze taka tradycja jest czyli ja chyba w taka pogode na sile powinnam siedziec w domu bo taki ma tradycje no to zadzwonialm na policje i jak czekalismy nagle wszyscy z mieszkania wyszli znikneli wszyscy no policja mi powiedzial ze jak ich nie ma w domu to nie zabardzo pomoga ale pojezdza :wściekła/y::crazy: nie musze chyba mowic jak a sytuackja doprowadzila do szalu :angry: no a co mnie rozbawilo chwile po tym jak nas oblali podeszlo do nas 2 jakis mlodzsszych i dalismy im sie raz piskinac bo starsznie mili byli i zrozumieli ze jak jest male dziecko to nie mozna dobrze ze nei wszyscy tac sa*

Witam słoneczka po świętach :-):-):-)

Kolia,ale miałaś nerwa,już to widzę :no: bym chyba normalnie dopadła gówniarzy i nakopała do d.....:wściekła/y::tak::wściekła/y:.....

I po świętach laseczki,szybko minęło :-( nic nie odpoczęłam, nawet samo siedzenie przy stole tez jest męczące :tak: śmiali się ze mnie że mnie kolana od siedzenia bolą :-);-):-)....ale jak to chłopy nigdy nie zrozumieją ciężarnej kobietki,echhhhhh:no:....

Pozdrawiam..........

Witam po świętach. wróciliśmy do domku i pierwsze co do wstawiałam pranie bo wszystko brudne oczywiście :)
Kolia tez bym się wkurzyła. Przed południem widziałam dzieciaki latające z woda ale popołudniu już był spokój. Poszliśmy sobie nawet na spacer do lasu - było całkiem fajnie. Mały szybko się u dziadków zaaklimatyzował i nie było żadnych problemów - nawet spać szedł bez oporów i dość szybko zasypiał. Zmiana powietrza jednak robi swoje :)

Witam:)
Kolia,ja wzięłam obstawe na spacer :) troche dzieciaków biegało, ale raczej miedzy sobą sie lali,dużo policji jeździło. Też bym sie wkurzyła.
A u nas święta spokojne były,troche spacerów mało Tv :) i dużo jedzenia :) a dziś znów do pracy

reklama
witam się po świętach;-)

kaaaasiulka, ale wstydek z tego twojego maluszka:-D, stawiam że to chłopczyk:-D:tak::-D

madziara, u mnie też pralka włączona;-), ale uprać to łatwo, gorzej potem z prasowaniem:eek:

soppana, goście pojechali sobie, odsapnęłaś;-)

Do góry