reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Agnes ja leciałam w sierpniu z moją Dominiką co prawda ona miała już ponad 2 latka.Ale nie miałam z nią za dużych problemów w samolocie,gorzej było jak już lądowaliśmy Dominika strasznie zaczęła płakac możliwe że jej uszka zatykało.
Co do startu to nie było problemu podałam jej picie i później chyba dostała lizaka aby coś cały czas ssała.Co do walizek to Ci nie pomogę...

reklama
My z kolei jedziemy w czerwcu na Litwę na wesele. czeka nas około 10 godzin jazdy autobusem i trochę się boję tej drogi. Gdyby to jeszcze było w nocy to dzieciaki by spały ale jedziemy w dzień. No i muszę w końcu wyrobić im paszporty - tylko ciągle któreś chore i nawet do zdjęcia nie mogę z nimi podejść, nie mówiąc o złożeniu wniosku. Może w końcu po świętach się zbierzemy.

AgnesBest, ja leciałam (sama, bez męża!) z Michalinką jak miała 13 miesięcy, potem rok i 9 miesięcy a potem prawie 3 lata a Magdalenka niecałe 7 miesięcy. Tylko raz Misiunia ryczała pół drogi, a reszta była przyjemnością! Nie martw się, wszystko będzie dobrze.

Czesc dziewczynki :-):-):-)

RENIFER,zgadza się,mam Usg......w piątek ;-)

AGNES,jak ja Ci zazdroszczę kochana takiego wypadu :tak::-):tak:....u mnie w tym roku będzie lipa z wyjazdami,za dużo ich nie będzie :-(...jak się rozsypię w lipcu to może dopiero na zimę wybiorę się w góry na dłuższy czas....a tak to pozostaną nam takie jednodniowe wypady ;-)...ale se odbiję w przyszłym roku...może też Kreta :tak:;-):tak:..........

Wstałam rano i miałam takie plany i powera na sprzątanie ale skończyło sie tylko na kuchni a gdzie reszta,hmmmm.....nie mam siły :tak: brzusiu mi przeszkadza i zadyszka normalnie :szok::-D:szok:........katar mnie jeszcze męczy echhhhh....żyć nie umierać :-D;-):-D....

Pozdrowionka :-):-):-):-)

Okazało się, że wyjeżdżamy na święta więc moje porządki zakończyły się na pomyciu okien :) Poza tym tez jestem zakatarzona, jak mały i Agatka.

hej,

kupiliśmy dzisiaj walizkę, drugą pożyczymy :-)co by obciąć wydatki przed wyjazdem

jutro jadę z małym do Rodziców na święta,mężulek dojedzie w sobotę. także ominęły mnie jakieś specjalne porządki, okna pomyliśmy i tyle ;-)

tak więc nie zaloguję się do poniedziałku, stąd też życzymy Wam:

ZDROWYCH POGODNYCH ŚWIĄT W RODZINNYM GRONIE
SZCZĘŚCIA I POMYŚLNOŚCI I ZAJĄCZKÓW Z DUŻYMI JAJAMI :rofl2:

Hej hej :-):-):-)

Przez tą bieganine to nawet czasu brak żeby usiąść do kompa :szok:....tyle zachodu a święta miną raz dwa :tak:...też bym chciała gdzieś wyjechać,zazdroszczę laseczki ;-)...u nas już lepiej ze zdrówkiem,uffffff....
Idę zara do psiapsiółki na kawusię :tak::-):tak:...trochę laby się przyda :-):tak::-)

Miłego dzionka :-):-):-)

Ja już właściwie spakowana. Wyjazd jutro rano. Jeszcze mi sie dzisiaj wózek popsuł - ech coś pechowy ten wózek. A miałam nadzieję, że przynajmniej dotrzyma do drugich urodzin Nikodema, a tu chyba nic z tego. :(

Przy okazji składam Wam życzenia Zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt, wszystkim mamom mokrego dyngusa a dzieciom Słodkiego zajączka :)

reklama
Do góry