reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

a jeszcze jak dochodzą %....to sama mogę śpiewać....heheh....ale w obecnej sytuacji...niestety % są wykluczone....a szkoda...oj....hihi

reklama
ciagle zapominam
Aldik jestem w szoku, na spotkaniu wygladalas slicznie i bylas bardzo podobna do siebie, takiej jaka znam. No i teraz patrze na fotki ze spotkania - i znow doznalam szoku, jakby ktos zupelnie obcy siedzial obok Aski. O ssssooo chodzi?
Po Swietach jak zobaczylam Twoj avatarek - bylo to samo :p

MK - bo ze mnie taki kameleon - hihihi  ;D A generalnie to lepiej chyba wychodzę na zdjęciach niż w rzeczywistości :( DObrze, że A. mnie najpierw na "żywca" widział ;)

A jeśli chodzi o zabawę, to ja mam tak jak Wronka - byle towarzystwo było przednie (co w naszym przypadku jest gwarantowane)

Olji - zrób tak jak radzi MK - sprawdzona metoda - będziesz wiedziała, czy Matysię boli

i ja was znalazlam:) fotek jeszcze nie widzialam ale zaraz zajze, mam nadzieje ze spotkanko sie udalo, ja do sowy wybralam sie wieczorem na grzane winko, strasznie mialam ochote na spacer w tym sniegu, jutro mama wyjezdza (bo z nia mieszkamy) i mamy mieszkanko dla siebie:)>:D...poszalec bedzie mozna...jezeli oczywiscie maly na to pozwoli

a ja mam dzisiaj wieczór do dupy :p
Paris ryczała bidulke, chyba ją ta nóżka po szcepieniu bolała, bo była gorąca
dałam jej czopek i espumisan profilaktycznie
po godzinie przestała płakać w końcu zassała cycusia i teraz śpi
a do tego mąż mnie wku... :p
czasem zachowuje się bez sensu jak jego mamusia :p

nie wspomne już o trzaskających drzwiach - qrwa całe zycie z debilami, ja się wykończę

heh, u mnie skrzypia lazienkowe!!! tez mnie to wkurza
Rano bylam zla ale nawet nie mialam sie z kim poczubic bo moj maz ma urlop a zapindala gorzej jakby go nie mial.I mowi ze pojdzie spac dopiero o 8 rano!!!

reklama
Do góry