reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

wronka pisze:
oj....nie ....mago nie idż spać tylko dawaj foootę....!!!!

taaaak !!!
dawaj ! dawaj !

ja od ponad tygodnia przesiaduję na forum do 1 w nocy :p
nazbierało mi sie tyle prasowania, że cały dzień dzisiaj prasowałam

ale jutro mam wychodne i sobie odbiję ten dzisiejszy dzień :( ;D

reklama
wronka pisze:
Melanie pisze:
wronka pisze:
heheh ktoś tu szpieguje...hhhmmm Mel musisz uważać na to co piszesz...hihihihi ;D :D :laugh: ;)

eeeee tam
lepiej niech wie co mi leży - to mój mąż był... pisze jako nasza córka ;D

heheh wiem,że to Twój mąż...hihi...coprawda wiem tez ,że Paris jest bardzo zdolna....ale pisać to chyba jeszcze nie umie.....hhhmmm a może się mylę??? hhhmmm hihihi

nie wiem czy umie pisać ::)
nic mi jeszcze nie mówiła ;D

Cześć
Ja też jestem z Bydgoszczy. Rodziłam w "Dwójce" i jestem bardzo zadowolona. Pewnie należę do wyjątkow, ale naprawdę uważam, że było całkiem znośnie. Może po prostu miałam dużo szczęścia

Kurcze ale dajecie czadu - jak zaczynałam czytac było 4 strony a teraz juz 5  ;D

My dziś byliśmy u rodziców i w kosciele w sprawie chrztu- bedzie 08.01.2006. Chrzcimy w fordonie w kosciele gdzie bralismy slub, wiec troche mamy kawałek a imprezka u rodziców bo u nas może i jest miejsce ale jeszcze sie stołu z krzesłami  na 12 osób nie dorobiłam jakoś  ::)

witajcie nowe "PISACZKI"  :laugh:

A jutro mam robotke w kuchni bo na sylwestra każda kobitka z pary ma dwie potrawy trzasnąć - ja obstawiam klopsiki z fetą i sałatke makaronową.

A ...i prasowanko tez mnie czeka  :mad: :mad: :mad:

Hmm to lece spać  - dziś znów mnie mąż z kompa goni  :police: :police: :police:

o mago ja tez czekam wtedy....

reklama
Do góry