reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
heh, no tak

Ja musze juz isc spac, dajcie mi kopa w d...Jeszcze tylko przelew zrobic musze i chyba sobie odlacze prad i wyjme baterie....

qrde ...ale my tu nieżle idziemy...już cztery strony nastukałyśmy....ja przez te spotkania w realu tak Was polubiałam ,że od kompa odejść nie mogę...heheheh....znowu się nie wyśpię...ech...

Moja pierwsza wiadomość..........................z Biedronki  ;D /to takie wolne skojarzenie z reklamą/

Witajcie kobitki!! I mnie tu przywiało po odczytaniu wiadomości Ojli. Jeszcze tylko do fotek nie dotarłam, ale znajdę, znajdę...

Mk - nie ma sprawy. Polecam się na przyszłość. Dowieść jedzonko małej Jagódce czysta przyjemność  :laugh:

No to na początek wystarczy. Cobym się nie rozochociła za bardzo. Wrażenia trzeba dozować!

Pozdrowionka - idę spać!!  :)

aaaaaaa i jeszcze jedno. Obcięłam kudełki i farbę rzuciłam. Jak tylko namówię męża żeby pstryknął mi fotkę to wkleję. Teraz to już na pewno pójdę spać  ;D

reklama
Melanie pisze:
wronka pisze:
heheh ktoś tu szpieguje...hhhmmm Mel musisz uważać na to co piszesz...hihihihi ;D :D :laugh: ;)

eeeee tam
lepiej niech wie co mi leży - to mój mąż był... pisze jako nasza córka ;D

heheh wiem,że to Twój mąż...hihi...coprawda wiem tez ,że Paris jest bardzo zdolna....ale pisać to chyba jeszcze nie umie.....hhhmmm a może się mylę??? hhhmmm hihihi

Do góry