reklama
Moja pierwsza wiadomość..........................z Biedronki ;D /to takie wolne skojarzenie z reklamą/
Witajcie kobitki!! I mnie tu przywiało po odczytaniu wiadomości Ojli. Jeszcze tylko do fotek nie dotarłam, ale znajdę, znajdę...
Mk - nie ma sprawy. Polecam się na przyszłość. Dowieść jedzonko małej Jagódce czysta przyjemność :laugh:
No to na początek wystarczy. Cobym się nie rozochociła za bardzo. Wrażenia trzeba dozować!
Pozdrowionka - idę spać!!
Witajcie kobitki!! I mnie tu przywiało po odczytaniu wiadomości Ojli. Jeszcze tylko do fotek nie dotarłam, ale znajdę, znajdę...
Mk - nie ma sprawy. Polecam się na przyszłość. Dowieść jedzonko małej Jagódce czysta przyjemność :laugh:
No to na początek wystarczy. Cobym się nie rozochociła za bardzo. Wrażenia trzeba dozować!
Pozdrowionka - idę spać!!
M
Melanie
Gość
wronka pisze:heheh ktoś tu szpieguje...hhhmmm Mel musisz uważać na to co piszesz...hihihihi ;D :laugh:
eeeee tam
lepiej niech wie co mi leży - to mój mąż był... pisze jako nasza córka ;D
reklama
Melanie pisze:wronka pisze:heheh ktoś tu szpieguje...hhhmmm Mel musisz uważać na to co piszesz...hihihihi ;D :laugh:
eeeee tam
lepiej niech wie co mi leży - to mój mąż był... pisze jako nasza córka ;D
heheh wiem,że to Twój mąż...hihi...coprawda wiem tez ,że Paris jest bardzo zdolna....ale pisać to chyba jeszcze nie umie.....hhhmmm a może się mylę??? hhhmmm hihihi