reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Aldik - tak to juz jest - zima za zimno, latem za goraco, jesienia za duzo pada :) Zawsze sie powod do narzekan znajdzie ;D
A ja najchetniej zamieszkalabym w Italii - Alpy na narty blisko zima, latem cieplutkie morze - to sa moje klimaty ;D ;D Jeszcze zeby tam byly wlasnie norweskie fiordy ;D

reklama
Nic mi nie mówcie o zimnie i tej naszej pogodzie :p

przez nią nie możemy iść dzisiaj na basen, no i nie pojedziemy do mojej mamy do fordonu, bo nie mam zimówek :p i nie będę kusiła losu ::)

dzisiaj siedze na bb - caaaaaaaaaaaaały dzień ;D

A Wam zycze miłego dnia :)

dzisiaj Dzień Babci ;D Pamiętajcie o życzeniach ;D

NA wieczór mamy zaplanowane oglądnie filmu "Zathura"- pełna fantazja ;D Kto oglądał "Jumanji"? To właśnie ten sam reżyser, więc może być ciekawie.

Mel
Co się odwlecze to nie uciecze ;) nie masz czego żałować, pogoda jest fuuujjjjj, a bez zimówek to hohohohoh kochana, siedzimy w domku.
Do później.

w prawym górnym rogu na forum jest przypomnienie, że dzisiaj dzień babci
zazwyczaj nie zauważam tego co tam jest napisane ale dzisiaj jakoś wyjątkowo rzuciło mi sie w oczy ::)
obdzwoniłam już baby ;D

Czesc :)
A ja dzis jak jechalam rano starym 79 do gory kolo Castoramy, to autobus doslownie tanczyl po drodze !!! Tragedia !!! Juz nie wspominajac ze jeszcze czeka mnie wyprawa okolo 15, a jeszcze mi stopy nie odmarzly !!! Strasznie - jak nie musicie to nie wychodzcie z domkow !!

Witajcie,
wczoraj wieczorem zamiast na bb, niczym niedźwiedz zagrzebalam się z W. w sypialni, 2 kołdry, pledy, ciepłe piżamy, skarpety(!) odpaliliśmy laptopa i oglądaliśmy do póżnej nocki zaległe dvx'y! Tak to ja mogę zimę spędzać, dlaczego wcześniej na to nie wpadliśmy??
Babcia już jedna obdarowana, dla reszty czekają laurki, a Wiktorek ma jeszcze farbkę za paznolkciami, jakoś sie nie odmoczyla w kąpieli. Ale wolał jednak paprać po podłodze niż po papierze :)
Wronka ale gospocha jestes niemozliwa, mi jakos za zimno bylo wczoraj na eksperymenty z pieczeniem, moze dzis cos stworze? Sliczniutka masz Weroniczke, widzialam na watku fotosowym, jak ten czas pedzi, niedawno Wiktor tez byl takim bobaskiem.
Milego dnia.

hej hej
ja tylko na chwilke w przelocie
jesesmy w szpitalu juz 4 dzien dzis, matysia biedaczka - zlapala wirusa jakiegos dodatkowo i cierpi bardzo - iegunka wymioty, te sparwy
non stop pod kroplowami
3mci ekciuki co by bylo dobrze
dl awas calusy
papa

Olji trzymamy z całej siły
strasznie mi smutno, że maleńka musi tak cierpieć

serduszkiem jesteśmy z Wami :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* wycałuj Matylke od nas w stópki :)

Olji zdrowka dla Matyldki, biedniutka

A my dzis juz po spacerku z Jagodka, po spacerku nr 2 z Agatka - saneczkami. Po zakupach - kupilysmy babci wypasiona bluzke w roze ;D klimaty mojej tesciowej, teraz gotuje rosolek na obiad dla Agaty i Przemka - ja nie lubie wody z tluszczem ;D no i Agata wyciaga mnie na gorke na sanki do lasu. No i jak tu nie wychodzic z domu??
Chyba rzucimy moneta i pogramy w Monopoly. Z tych dwoch rzeczy wole rzuty kostka. U nas -10 :p

A zamieszkac moglabym w Skandynawii a z cieplejszych klimatow - Grecja. Oni tam nic nie robia ;D

reklama
Olji...biedna Matysia.....ucałuj ją do Nas...i niech wraca do zdrowia bidulka....trzymamy kciukasy..... :-* :-* :-*

a ja sprzątam ...sprzątam...sprzątam....bo właśnie skończyłam pichcić.... :( ::)

Do góry