reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

kasiulka najważniejsze, że dziecko zdrowe a jaka płeć... to się może okazać dopiero przy narodzinach :)

A ja mam jeszcze takie pytanie z innej beczki. Czy macie zmywarki, a jeśli tak to jakich firm. Przymierzamy się do kupna i będę wdzięczna za rady.

Ostatnia edycja:
reklama
A pewnie że sie ciesze :-) ze zdrowe bo to najwazniejsze !!!! Ale ja chce znac płeć,wrrrrrrr.......nie wytrzymam do narodzin :no:.....
Madziara,ja niestety a może i stety nie mam zmywarki,więc Ci kochana nie pomogę ;-),mąż cały dzien poza domem a my z córcia zużywamy bardzo mało naczyń więć se pomyślałam kiedys ze zmywarka mi w sumie nie potrzebna bo bym musiała zbierac gary dobry tydzień :-D...w rodzinie mojej wszyscy praktycznie maja zmywary,ale jakiej firmy to w sumie nigdy na to nie zwracałam uwagi,w sumie to szkoda bo mogłabym służyc Tobie teraz na przykład poradą :tak:;-):tak: chyba sie tym zinteresuje :-D.....miłego dzionka laseczki :-)

kaaasiulka mialam ten sam problem maly nie chcial sie chwalic co tam ma dopiero w jakims 32tc dowiedzialam sie, ze to chlopiec bedzie no szczesliwa bylam jak nie wiem bo juz dosc mialam tej nie pewnosci;-)

Kurcze chyba choroba mnie bierze no ale pal licho ze mna jakos klinem to wezme i bedzie dobrze ale obawiam sie ze Mikolaja bierze marudny jest jakis i zielona kupka niestety no i kaszelek taki ma po jak dlugim czasie jak takie objawy sie utzrymuja powinnam isc do lekarza bo nie chciala bym z kazda blachostka latac:confused:

madziara ja sie jutro wypowiem co do zmywary, bo musze zobaczyc jaką mamy... :tak:

kolia - a dokarmiasz małego jakimś mlekiem z żelazem? bo zielone kupy moga byc od tego... a kaszelek suchy? zawsze lepiej isc do lekarza o raz za duzo a nie o raz za mało... ja na Twoim miejscu z takim maluszkiem bym poszła... jak sobie przypomne jak my z mikim z kazdym przysłowiowym bąkiem lataliśmy do lekarza, to śmiac mi sie chce... :-D

u nas ok, obecnie gdy juz mi przesżły mdłości zajmuję sie głównie konsumpcją... dzis zjadłam na obiad ogroną porcję chińszczyzny i wyobrażcie sobie czuła sie tak, jak bym nic nie zjadała... głodna byłam... chyba szybko przytyję :crazy:

hej,

ja nie mam zmywarki, bo jak sie urzadzaliśmy, to było nas tylko 2 i wiecznie poza domem, więc naczyń zero, a że kuchnia malutka, to szkoda mi było miejsca, a teraz to by sie przydała:rolleyes:
moja mama ma whirpoola i jest ok:tak:, poprzednio miała amicę i jak myła, to cały dom słyszał:szok:

Ja mam zmywarkę Siemensa 60 cm. U nas mniejsza w ogóle by nie wchodziła w rachubę, bo nasza przynajmniej raz dziennie jest włączana nasza, a czasem to nawet 2 razy dziennie - no ale nie ma co się dziwić przy 6 osób ;-)
Madziara, przy takiej rodzinie jak Twoja to też 60tka, nie mniejsza :no:
Moja zmywarka jest stara, ma już coś koło 10 lat, ale jakbym teraz kupowała, to przede wszystkim zwróciłabym uwagę na 2 rzeczy: energooszczędność i niskie zużycie wody. No i jeszcze, czy serwis jest w Bydgoszczy, żeby nie trzeba było zciągać do napraw z jakichś odległych miast. Tabletki, sól i nabłyszczacz kupujemy niedrogo w Lidlu - sama się przekonałam, że te tabletki myją tak samo dobrze jak dużo droższe np Somatu czy Calgonit, a cena opakowania 30 sztuk wynosi coś koło 8 zł :tak:

reklama
No my zdecydowanie kupimy 60 - zresztą mamy zostawione miejsce na taka szeroką :) Kasiad a jakiej firmy masz zmywarkę. Bo z tego co poczytałam to teraz króluje Bosch i Siemens. Wiadomo, że chciałabym żeby to była w miarę bezawaryjna firma, ale z drugiej strony wszędzie zdarzają się jakieś wadliwe egzemplarze. Mi się bardzo podoba Hoover - zwłaszcza, że jest na 15 kpl, więc bardzo pojemna
Hoover HOD 7 ALU w Morele.net

Do góry