reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

A ja - jak zwykle inaczej niż wszyscy - w obu ciążach czułam się prawie tak samo.
Soppana, super! Daj znać we wtorek. Jestem chętna na spacerek!

reklama
No to napisalm ze chce sie przylaczyc i zniknelam ale do rodzicow chlopaka pojechalismy na weekend. No i tam odrazu jak przyslismy znaczy sie po chwile maly wpad w tak starszny ryk, ze juz sie o niego balam. Plakal przez ponad 1,5h . Czy to mozliwe, ze to moglo byc przez swieczki zapachowe bo akurat jakas sie palila?
A ja jestem z Fordonu dokladnie tatrzanskie;-)

Witam dziewczynki :-)

Ja już po spacerku,rano pięknie świeciło,młoda troszkę pobiegała na placu a teraz sie chmurkuje :wściekła/y:....biorę sie za obiad,co mi innego zostało :-)....
Kolia,współczuje tego płaczu ale parę razy już się spotkałam i u mojej jak była mniejsza i u innych znajomych dzieci takie napada płaczu związane właśnie ze zmianą otoczenia,czy za dużo ludzi może naraz a może i właśnie te świeczki......miesiąc temu byłam u chrześniaka na chrzcinach i wszystko było dobrze do puki nie weszliśmy do domu i jak zobaczył cały pokój gości to podobnie pewnie jak Twój wpadł w taka histerię dwu-godzinną że aż się zanosił i go normalnie rozrywało,straszne to było,wszyscy stracili humor,po czym młody padł i zasnął dosłownie na 15 minut i po przebudzeniu było już oki :tak:.......
Życze przyjemności :-)

Kiedyś sie pochwaliłam ze mamy bez problemow ząbkowanie a tu sie okazało ze jednak nie:( wczoraj gorączka 39,rano poszłam do lekarza po zwolnienie dla M a lekarka oczywiscie ze gardło i juz chciala antybiotyk,ale poprosiłam zeby nie dawać,potem Ignasiowi lekko spuchły policzki,poszedł jeszcze raz,do innej i okazało sie to od zębów!! Wiec jutro siedzimy w domku i mam nadzieje ze przejdzie:)

Soppana, jak Ignaś? Szkoda, że nie przyjechaliście, bo nawet ciepło jest, akurat na spacerek.

Ja wczoraj za lekko się ubrałam i trochę przemarzłam i dzisiaj mnie gardło boli :( Dziewczynki wróciły z ferii trochę zasmarkane więc pewnie zaraz znowu jakieś choróbsko będzie.

Witam laseczki :-)

Dzisiaj niby fajnie,ciepło ale za to pochmurno...kurczę bo u nas to tak zawsze albo ciepło i pada albo mróz i słoneczko....:wściekła/y:....My juz po zakupkach i małym spacerku....mam dzisiaj małego nerwika bo idę wieczorkiem na kolejne Usg i mam nadzieje że to moje dzieciatko w końcu pokaże co ma miedzy nogami,już nie mogę sie doczekac !!!!
Madziara,ja podobnie jak Ty sie wczoraj lżej ubrałam a wcale nie było tak ciepło,też zmarzłam ale zapodałam sobie ciepłą herbatkę z cytrynką i pod kocykiem troszkę rozgrzałam i mam nadzieję ze mnie nic nie wezmie ....Lecz gardziołko i dziweczynek katar,bedzie dobrze ;-)...Soppana,no własnie, jak tam ząbki Ignasia ???

Pozdrowionka laseczki :-)

reklama
hey

my dziś już po wasilewskim... na 70-80% bedzie córeczka ;)))))
ale jaja! dałabym sobie ściąć głowę że chłopak! :-D:-D:-D:rofl2:
soppana - zapłaciliśmy 120 zł, dostaliśmy płytkę i pełno zdjęć!

Do góry