reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hej
Kasiad dziekuje za przepis na torcik,ale przemyslalam sprawe i przy moich zdolnosciach kulinarnych nie dala bym rady takiego cuda zrobic,wiec zamowilam w Sowie tort krolewski Myszka Minni.
Jesli chodzi o wozek na prezent to chyba kupie na allegro,jeden mi sie podoba pozniej wkleje strone bo teraz cos mi sie nie udaje:tak::-(
Pozdrawiam:-)

reklama
cześć wszystkim mamusiom z Bydgoszczy
jestem tu nowiusieńka
właściwie zarejstrowałam się głównie w celu znalezienia towarzystwa dla mojej niespełna dwuletniej córci, nie mamy znajomych z małymi dziećmi a mała nie uczęszcza do złobka więc praktycznie kontakt z dziećmi ma zerowy
jeżeli któraś z Was jest w podobnej sytuacji napiszcie proszę, może się spotkamy i dzieci pobawią się razem
jeżeli organizujecie jakieś zpotkania lub zabawy dla dzieciaczków to dajcie znac
jesteśmy z Fordonu
z góry dzięki:-)

hej dziewczyny ale mnie tu kupę lat nie było :zawstydzona/y: pamiętacie mnie jeszcze
Rybcia jak nasze spotkanie? jeszcze aktualne czy uległo przedawnieniu? mam nadzieję że nie.
Pozdrawiam Was i to napisania :-)
ania Kochana jak tylko będę w Bydgoszczy a w ogóle w Pl to na pewno się na kawkę wproszę.Teraz obecnie jestem w Anglii tzn. od końca sierpnia jestem razem z Dominiką w Anglii tam gdzie jest nasze w sumie miejsce koło taty i męża.

Ale tu ruch,są nowe mamy,wracają też stare :)
U nas klapa:( dziewczyna,która czasem opiekowała sie Ignasiem znalazła sobie pracę na stałe i teraz mamy problem z odbieraniem ze żłobka. Czynny jest do 17 a my nieraz o tej porze kończymy pracę.
Jezeli znacie kogos kto mógłby np o 16 go odebrac i zaopiekować sie te 2 godz u siebie w domu lub u nas, to dajcie znac:)

mamaamelki ja tez jestem z Fordonu ,mieszkam kolo rynku na osiedlu Szybownikow.Mam coreczke Julke 6 marca bedzie miala 2 latka.A Ty z jakiej czesci Fordonu jestes?

heloł

ola_o już niedługo wylądujesz na porodówce... ale Ci zazdroszcze! nie samego porodu, ale faktu, ze zaraz bedziesz miec wszystko z głowy... powodzenia życzę!

Ania138- oczywiscie ze Cie pamietamy - odzywaj sie kochana! pisz co u Was?

soppana, niestety ja Ci nie pomoge, bo duzo ludzi w bydgoszczy nie znam...

mamusie nowe witam...

u nas ok, oczywiscie pepsi wbrew wszystkiemu na tapecie :-p nie mam na nią smaka jakiegos szczególnego, ale piję bo po niej nie wymiotuję ... po wszystkim innym tak... jeny, dziewczyny, kończy mi sie ten dwunasty tydzień, z mikusiem i mdłosciami miałam juz na tym etapie spokój, a teraz jeszcze sie mecze... juz zła sie robie... ile to można? cały czas chodze z workiem w kieszeni.. we wtorek wasilewski, ciekawa jestem co powie...

Witam wpadlam jush tu kiedys ale jakos tylko na chwile teraz bym chetnie zostala na dluzej. Jestem z fordonu i mam 3 miesiecznego synka. Pozdrawiam ;-)

reklama
Do góry