reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
No ja nie mówię, że piątki tez bo te później ale wszystkie pozostałe już sa :)

Pogoda fatalna - akurat musiałam iść dzisiaj z małym na kontrolę. Pocieszające, że już jest zdrowy - tylko jak będzie tak jak dzisiaj to oczywiście i tak na dwór nie możemy wychodzić.

Ale mi narobiłyście ochoty na lody!!!

Kasiad byliście na koncercie?

też bym poszła na saneczki z Igusiem, no ale jeszcze kilka dni izolacji go czeka...
Iguś był na osłuchaniu i jest ok ... schodzi kaszelek i powolutku apetyt wraca ...

ja dzis z pracy z bólem głowy wróciłam, bo nową koleżankę szkolę a ona zadaje duuużo pytań :rofl2: prócz tego muszę wykonywać normalne obowiązki więc roboty co nie miara ... ale wkrótce przejmie część ode mnie i będzie samodzielnie się borykać z robotą ... jeszcze trochę i mi będzie lżej ...

mój syn dziś zmusił nas do wymiany pościeli bo opił się mleka przed snem i niechcący pawia puścił :baffled::happy: i jak gdyby nigdy nic opuścił miejsce zbrodni, zorientowałam się jak go wziełam na ręce i poczułam mokrą piżamkę ...

aaa, wczoraj mnie zaskoczył, bo zrobiłam mu kaszkę na śniadanie, spałaszował całą więc zaproponowałam,że mu jajeczko ugotuję na drugie śniadanie, na co on po chwili: nie przesadzaj ! :rofl2::happy::tak::-D:-) oczywiście zjadł jajeczko :rofl2:

a dzisiaj powtarzał "mocium panie" :-pte dzieciaki ciekawe wyrazy zapamiętują

witam,
Nika ząbkowanie przechodziła dość łatwo - przy pierwszym ząbku miała gorączkę i potem chyba przy jakiejś trójce.. mleczaki ma już wszystkie
ta dzisiejsza pogoda naprawdę okropna - z takiej pięknej zimy zrobiła się "piękna" chlapa :-(

Ciekawe kiedy mój synek zacznie puszczać takie fajne teksty. Jak na razie to tylko mama i tata na różne odmiany intonacyjne.

Witam dziewczynki

Ale mamy znowu pogodę :szok:,nic się nie chcę :no:. Młoda siedzi przy oknie z nosem w szybie i patrzy drugi dzień za śniegiem :-D....

Agnes,dobrze że już Ignaś prawie zdrowy.

Ola_o,jak tam samopoczucie,bo ty chyba jesteś już przed terminem???....napisz coś....gdzie rodzisz??? Ja jestem dopiero na półmetku ale tak bym bardzo już chciała...zazdroszczę Ci kobietko...pozdrawiam laseczki :-);-):-)

witajcie,
byłam dzisiaj po zakupy - w tempie żółwim zeszło mi 1,5h - ale na dworze jest całkiem przyjemnie, mimo że pochmurno

kaaasiulka, rzeczywiście, do terminu mam jakieś 9-10 dni :tak: czuję się już dość ciężko i chciałabym jak najszybciej urodzić, dzidzia już duża jest, wierci się okrutnie, czasem nie mogę oddechu złapać, tak mnie okopuje po żebrach (a miejsca ma sporo, bo ja wysoka jestem 181cm;-))... może do końca tego tygodnia się uda, chociaż wiadomo że "życzyć to sobie mogę" ;-) mam zamiar rodzić w dwójce, tak jak poprzednio

reklama
Witam laseczki

Ola,
ja również trzymam kciuki za szybki i łatwy poród i powrót do nas :-)......chociaż wiadomo jak to czasami jest,hmmm....

Do góry