reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Arabella,

co racja to racja :)

Kasiad,

Oliwka rewalacyjna gwiazda filmowa :-) mój prawie kazde słowo już powtarza wiec tez neidługo mam nadzieje, ze bedzie recytował :happy:
a poza tym to chyba ma przyspieszony bunt dwulatka, bo jak mu cos nie pasuje to potrafi ugryzc, kopnąć, uszczypać lub z bańki strzelić ... powtarzamy mu, że nie wolno, że boli, że trzeba przeprosić i wogóle ... ale to tak wolno trwa ... kiedy mu to minie ? macie jakieś pocieszające wieści w tym temacie ???

reklama
Dziękujemy :-) Oli ma dobrą pamięć do takich rymowanek i piosenek :tak: Poza tym gada już zdaniami, także takie wierszyki też łatwiej jej zapamiętać.
Agnes, jeśli chodzi o bunt dwulatka, to Oli też zaczynała w tym wieku :sorry2: Pocieszających wiadomości nie mam, bo nadal potrafi się zezłościć, choć powiem szczerze, że trochę złagodniała ;-)Ale czytałam, że tzw bunt dwulatka najbardziej się daje we znaki w okresie 2 i pół roku, więc pewnie jeszcze wszystko przed nami :tak:

Witajcie! mamy znowu internet więc mam nadzieję, ze będę mogla w końcu częściej tu zaglądac :)

Mojemu do dwóch lat brakuje dużo a tez się złości i nieźle gryzie.Okropny z niego łobuziak, w ogóle nie reaguje na zakazy i słowo "nie". Aż sie boję co to będzie jak wejdzie w okres buntu.
Poza tym to jak zwykle zasmarkani i kaszlący ale tak już pewnie będzie to wiosny.

Witajcie Kochane Bydgoszczanki dawno do was nie zaglądałam.Bo jakoś czasu nie ma na siedzenie przy kompie.
arabella dziś uświadomiłam sobie że się dawno nie widziałyśmy.Spojrzałam na suwaczek Magdalenki i nie dowierzam że ta mała perełka ma już ponad roczek.

Tak w skrócie napisze co u mnie słychać.
Tak więc jestem już w Anglii a nie w Szkocji u siostry tylko u mojego Maćka.
Dominika ma sie tu dobrze od poniedziałku ma będzie chodzić do przedszkola.
A ja może zacznę chodzić do pracy jak mała będzie w przedszkolu.
Pozdrawiam was serdecznie Kochaniutkie.

Rybcia, ale daleko wybyłaś od nas ;-) Ciekawe, jak Dominisia zaaklimatyzuje się w przedszkolu, ale znając ją, to pewnie świetnie sobie poradzi :tak:

Madziara, ale te choróbska się do Was przyczepiły :crazy:
Ale i ja już nie mogę powiedzieć, że Oliwkę choroby omijają, bo dziś cały dzień wymiotowała :-(

Renifer :szok::-) czy ja dobrze widzę :confused: gratuluję zafasolkowania :tak::-)

hej

Renifer - gratulacje ! i wyrazy podziwu, że już rodzeństwo w drodze dla Mikiego :)

ja dzis krotko bo wpadlam do domu pod prysznic i zobaczyc czy wszystko na miejscu. jestem od czwartku z malym w Juraszu, niestety ma zapalenie oskrzeli i płuc naraz :baffled::sorry2::crazy:

idzie ku lepszemu ale do srody na bank jestesmy

pozdrawiam

witam, dawno tu nie zaglądałam:confused: ale u nas to ostatnio wszystko w biegu. Jak pracuje to cały dzień mnie nie ma, a jak mam wolne to zawsze jest coś do zrobienia.
Ignaś od nowego roku chodzi do starszej grupy w żłobku i nie wyszło mu to na dobre, bo po trzech dniach się rozchorował:-( ma zapalenie gardła i tak siedzimy z nim w domu na zmianę z M
Rybcia fajnie że się odezwałaś z obczyzny:-) cieszę się że jesteście wszyscy razem i oby wszystko się ułożyło z przedszkolem i pracą:tak:
Renifer gratulacje!:tak:

Agnest współczuje i szybkiego powrotu do zdrowia dla małego!!!

Z jednej strony jak te mrozy były to okropnie zimno ale z drugiej strony to gdyby potrwały jeszcze z dwa tygodnie byłaby szansa na mniejsze chorowanie a tak... nic to nie dało.

reklama
HELOŁ

dziewczynki dzięki... albo jeszcze nie dzięki... jak urodzę to podziękuję...
pare dni temu zrobiłam test i wyszły śliczne dwie kreseczki... do wasilewskiego idę 30 stycznia na usg...

ciąza planowana, ale miki mi daje popalic ;-):-D szczególnie wieczorem jest mi ciężko bo włączyła mi się mega senność, na którą sobie średnio mogę pozwolic :sorry2:

a co u Was? ja będe teraz częściej, bo już jestem na chorobowym... :happy:

Rybcia - powodzenia i odzywaj się kiedy tylko będziesz mogła!

kasiad zdrówka dla oli

agnes ściskam Was mocno i trzymam kciuki by młody jak najszybciej wyzdrowiał!

Do góry