reklama
Witam was dziewczyny nie miałam dostępu do komputera bo nasz się popsuł i musieliśmy kupić nowy więc już jestem :-) Bardzo wam dziękuje i wiem że cała moja 3 jest bardzo do siebie podobna ;-)a co do akademii pampers to ja chciałam się wybrać na stary rynek ale powiem że wszystko zależy od pogody a ta znowu się popsuła a ja chora jestem A bardzo chce iść
No i witam nową forumowiczkę ;-)
No i witam nową forumowiczkę ;-)
No więc tak, Nikodem jest najzdrowszy i mam mu tylko jeszcze przez dwa dni robić inhalacje. Natomiast wszystkie dziewczynki sa na antybiotyku. Pogoda kiepska więc pewnie jutro się na Stary rynek nie wybiorę, bo jak już wyjdę to tylko po szybkie zakupy. Nie chcę żeby mały coś innego podłapał, zwłaszcza, ze jeszcze trochę psika.
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
no właśnie pogoda psuje nam plany, Madziara masz rację, nie ma co szarżować, spacer obowiązkowo musi być, ale nie za długi:-(, a jutro ma padać, także chyba i ja się nie zjawię:--(,
a jak bym się jednak wybrała, to napiszę przed wyjściem
a jak bym się jednak wybrała, to napiszę przed wyjściem
Ewelina z Bydgoszczy
MY też nie ruszamy się z domu, bo wieje, że głowę może urwać, po prostu katastrofa z ta pogodą:-wściekła/y:
a ja choćbym chciała to nie dojadę przed końcem tej imprezy chyba w domu jestem teraz w tych mega korkach ok 17 i dojechać do centrum z powrotem to moze zdazylabym na zamknięcie ;-)
faktycznie pogoda nas nie rozpieszcza, dzis wieczorem siedzac w duzym pokoju uslyszalam taki nagly mocny podmuch wiatru w drzwi balkonowe i okno i myslalam, ze zaraz je wywali
pozdrowionka
faktycznie pogoda nas nie rozpieszcza, dzis wieczorem siedzac w duzym pokoju uslyszalam taki nagly mocny podmuch wiatru w drzwi balkonowe i okno i myslalam, ze zaraz je wywali
pozdrowionka
Ewelina z Bydgoszczy
a my w końcu bylismy w Akademii Pampers, M zrobił nam niespodziankę, wiedział, że chciałam iść, więc wczoraj wrócił wczesniej z pracy i wybraliśmy się całą rodzinką,
a dzisiaj już ładnie na dworze, więc jeden spacerek juz zaliczony, teraz mały spi, a potem ruszymy znowu na dwórek;-)
a dzisiaj już ładnie na dworze, więc jeden spacerek juz zaliczony, teraz mały spi, a potem ruszymy znowu na dwórek;-)
reklama