reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam was dziewczyny nie miałam dostępu do komputera bo nasz się popsuł i musieliśmy kupić nowy więc już jestem :-) Bardzo wam dziękuje i wiem że cała moja 3 jest bardzo do siebie podobna ;-)a co do akademii pampers to ja chciałam się wybrać na stary rynek ale powiem że wszystko zależy od pogody a ta znowu się popsuła a ja chora jestem :wściekła/y:A bardzo chce iść :sorry2:
No i witam nową forumowiczkę ;-)

No więc tak, Nikodem jest najzdrowszy i mam mu tylko jeszcze przez dwa dni robić inhalacje. Natomiast wszystkie dziewczynki sa na antybiotyku. Pogoda kiepska więc pewnie jutro się na Stary rynek nie wybiorę, bo jak już wyjdę to tylko po szybkie zakupy. Nie chcę żeby mały coś innego podłapał, zwłaszcza, ze jeszcze trochę psika.

no właśnie pogoda psuje nam plany:wściekła/y:, Madziara masz rację, nie ma co szarżować, spacer obowiązkowo musi być, ale nie za długi:-(, a jutro ma padać, także chyba i ja się nie zjawię:-:)-(,
a jak bym się jednak wybrała, to napiszę przed wyjściem:tak:

a my idziemy i tak na grudziądzką, więc wracając pewnie wstąpimy jak nie będzie padać:-) relację zdam wieczorem, z tego co patrzyłam to ma być podobnie jak w zeszłym roku:-)

a ja choćbym chciała to nie dojadę przed końcem tej imprezy chyba :( w domu jestem teraz w tych mega korkach ok 17 i dojechać do centrum z powrotem to moze zdazylabym na zamknięcie ;-)

faktycznie pogoda nas nie rozpieszcza, dzis wieczorem siedzac w duzym pokoju uslyszalam taki nagly mocny podmuch wiatru w drzwi balkonowe i okno i myslalam, ze zaraz je wywali :shocked2:

pozdrowionka

a my w końcu bylismy w Akademii Pampers, M zrobił nam niespodziankę, wiedział, że chciałam iść, więc wczoraj wrócił wczesniej z pracy i wybraliśmy się całą rodzinką:tak::tak::tak:,

a dzisiaj już ładnie na dworze, więc jeden spacerek juz zaliczony, teraz mały spi, a potem ruszymy znowu na dwórek;-)

reklama
Do góry