Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
życzymy zdrowia wszystkim chorowitkom
buziaczki:-)
buziaczki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Kasiad . A więc mam jednego synka , Natan ma 8,5 m-ca , urodził się 7 stycznia tego roku , teraz jesteśmy na etapie wychodzenia ząbków (kilka dni temu wyszedł mu pierwszy ząb )i stawania przy czym się da Natan jest jeszcze na piersi chociaż dostaje obiadki i kaszki ale mleko jest jeszcze najważniejsze i gra pierwszą rolę :-)Jestem jeszcze w domu ale niedługo będę musiała wrócić do pracy na razie na pół etapu . Od wczoraj męczy mnie przeziębienie i boję się aby synek się nie zaraził :-(
No mój synek jest troszkę starszy ale ubieranie się i pampera to masakra bo mi ucieka jedynie jak mogę go przewinąć to kiedy stoi ale to też nei lada wyczyn Ale co tam szkola czyni mistrza ;-)Czasami to mi córa pomaga i jakoś to idzie ;-)Ika202 widzę że wyprzedzacie nas trochę , mi też wysiada kręgosłup , mały ma teraz czas "nie lubię obcych , tylko mama" u nas też ząbki dają o sobie znać , zmienia nam się chłopak , teraz nie lubi się ubierać no i przebieranie pieluchy to czysty cyrk