reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

no to super ja mam rodzinkę na Dunikowskiego i na łomżyńskiej
A co do tego ocieplenia to słyszałam ze ma być dopiero lepiej na początku października :-( ale super byłoby się spotkać :tak:

reklama
no oby ta pogoda sie troszke poprawila, ogrzewanie od wczoraj u nas dziala, ale zniwo pogoda i tak zebrała w postaci katarku u malego. przedwczoraj nie wiem ile spalam w nocy bo Iguś wył i tulił się tak mu zapchany nosek dokuczał :-( teraz juz troszkę lepiej. oczywiscie zasmarkanie nie przeszkadza mu w buszowaniu.

Madziara,

to fajnie ze maly sie roztuptał. moj tez lubi strasznie szuflady, szczegolnie te ze swoimi ubrankami, a jak tylko moze to sciaga wszystko z szafek i stolika, bo mu przeszkadza ciagle cos :rofl2: wchodzi rowniez juz na kanape bo tak fajnie sie na niej skacze. ta umiejetnosc dopiero napawa strachem. przynajmniej dopoki sie nie nauczy, ze to dosc niebezpieczne... ale zanim to nastapi to ja osiwieję :-p

ide spaac ... jutro juz piatek i weekend ... dobrej nocki i papatki :)

Mój mały od paru dni kiepsko śpi w nocy. rzucałam winę na przebijające się dolne dwójki ale dzisiaj dołączył się kaszel, więc chyba zaczęło się jakieś choróbsko :(

no u nas do kataru doszła wczoraj gorączka :-( byłam dzisiaj u lekarza i ma paskudne gardełko.
jestem uwięziona na weekend w domu :wściekła/y: a mieliśmy do prababci jechać ... no trudno. jestem ciekawa czy będzie zdrowy na przyszły weekend, bo nad morze mamy jechać ...

zdrówka !

U nas choroba sie rozwija. Chociaż zrobiłam wczoraj małemu inhalacje i ładnie przespał noc. Niestety Monika tez kaszląco-chrypiaca, więc jutro idziemy do lekarza.

Madziara,

wygląda na to, że w tym tygodniu my głównie się udzielamy na wątku chorobowym :cool2:
ja poszłam dzisiaj do kontroli, dać musiałam jednak antybiotyk bo nie chciał mi jeść bo widocznie w tym gardełku mu siedziało to paskudztwo nieźle. już wcina jak zwykle dużo :) poprawa widoczna i dostaliśmy zielone światło na wyprawę nad morze w ten weekend :)
jeszcze tylko podpisik pod urlopem od szefa :-)

poza tym usuneliśmy z męzem awarię w domu, wc nam się troszkę zapchało i zgadnijcie dlaczego ?
Mężulek jakiś czas temu wysypując zawartość nocniczka wyrzucił równiez te chusteczki nawilzajace, ktore skutecznie sobie blokade urzadzily :shocked2:

bolą mnie rece od krecenia tą spiralą do rur hehe

dobrej nocki :tak:

Ostatnia edycja:
Hej mogę się do was dopisać ? potrzebuję czasami pogadać z kimś a moje poprzednie forum powoli umiera więc poszukałam was ale dużo tutaj napisaliście i niewiem czy się odnajdę bo ja za dużo czasu nie mam ale potrzebuję rozmowy bo nie mam nikogo w pobliżu :(

Hej Silverki, pewnie, że możesz się dopisać :tak: Napisz coś więcej o sobie.

Agnes, Madziara, dopisuję się do wątku chorobowego :dry: Oli znów dziś dostała kataru, wieczorem ją dopadł :-( A właśnie postanowiłam dziecko od cyca odzwyczaić. I chyba nic z tego...

reklama
Kasiad lepiej poczekaj z odstawieniem jak Oli wyzdrowieje.

Ja dla odmiany byłam dzisiaj u lekarza z Agatka. Mam jej dawać Eurespal i czekać czy się poprawi. To jakiś wirus no i właściwie trzeba go wziąć na przeczekanie. Jutro idę na osłuchanie z małym a w piątek na kontrolę z Agatką. Jeszce trochę to się zadomowię w przychodni :)

Do góry