reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Helołek
Ja dzisiaj tylko podglądałam, nie mam weny 8)
Dobija mnie zima, a mam być w weekend do -30, to jakies nieporozumienie....pewnie z Rosji idzie :mad:
Fajnie, że byłyście w kinie. Jak otworzyli Multibabykino, to Jula była już za bardzo wyrośnięta na te seanse :laugh: :laugh: :laugh:
Coś czuję, że dzisiaj sobie
mad20b.gif
strzelę ;D ;D ;D

Witam serdecznie nowe forumowiczki!

Ale ciekawe tematy!
Ale zacznę od interesu! ;)Mkk-mam od marca do sprzedania 3cz.deltima fokusa-stan ok,cena atrakcyjna!Więc jak kol.zainteresowana to polecam !miałaś rację-ta zabawka z FP- raczej pszczółka-na pewno nie rybka-a ja dzieckutakie kity wstawiałam :pmoja mała goni Jagódkę-dziś na szczepieniu całe 7300!
Ja butelkowa mama od 2 mca i to dla mnie życiowa porażka-pisałam juz kiedyś !Z zazdrościa patrzę na kol.które wyjmują cyca -i to takie łatwe!
dużo zdrówka i radości dla naszych małych jubilatów!
pozdrawiam wszystkich!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
no to sie spotkamy
mój mąz mówi, że też pójdzie ;D

natalya
Mi było również miło i muszę Tobie powiedzieć, że młoda jesteś ;D a ja myślałam, że starsza :D
chyba jesteś młodsza ode mnie heee ? ;) ja jestem z 1978 :)

Hej!

Gonia ja tez miałam wypożyczona dojarke medeli; fajna sprawa oglądasz tv, czytasz gazetke a motorek chodzi i mleczko leci... ;D. No ale to są sprzety przystosowane dla szpitali i bardzo drogie. Jesli zamierzasz poczynic zakup to polecam Avent bo medela raczej sie nie rózni a jest droższa.
Co do "namówienia" dzidziuśka na samego cycola to expertem nie jestem ale podobno dobre rezultaty daje, jak poswięcisz sobie  dzien, dwa i przeleżysz w łożku z małym i będziesz go przystawiała non stop, chocby co pół godziny. Ja tak zrobiłam jak Franek płakał bo chciał więcej mleka a bidonki były pustawe (miał 6 tyg.), z tą różnicą, że my od początku na samym cycku.
Życze sukcesów i cierpliwości   :)

Właśnie co do interesów, Mk ten kwiecień to dla mnie ciut za wcześnie, bo jeśli pogoda nie dopisze, to bym jeszcze gondolka pojeździła, zawsze w dupke cieplej. Ale sie dobrze składa bo widze, że irin ma zamiar pozbyć się wózia prędzej  ;D

Irin ja na ten basenik chciałam iść w piątek ale te mrozy.... więc trzeba przełożyć  :p Jak troche odtaje to sie wybierzemy - jeśli bedą inni chętni to superowo, będzie wesoła gromadka.

GeHa takiej to dobrze  :( ja to sobie tylko pomarzyć o piwku mogę, najwyżej ze 3-4 siorbole od męza  :p

a ja sobie strzeliłam wczoraj piwko ;D
a przedwczoraj winko ;D

dobra już więcej nie pisze, bo sobie pomyślicie co ze mnie za matka :p

JJ
Jak karmiłam to nie piłam nawet "siorbala", taka nawiedzona byłam ;) i to trwało 13 miechów. Za to teraz sobie z nawiązką odbijam ;D ;D ;D...ooopijam raczej ;D

Melanie pisze:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
no to sie spotkamy
mój mąz mówi, że też pójdzie  ;D

natalya
Mi było również miło i muszę Tobie powiedzieć, że młoda jesteś  ;D a ja myślałam, że starsza  :D
chyba jesteś młodsza ode mnie heee ?  ;) ja jestem z 1978  :)

pewnie jestem najmlodsza w tym towarzystwie:) mam 21 latek...propaguje mlode maciezynstwo:p
meza do kina zaciagniesz?? bo nie wiem czy o tym pisalas, ale jak moj bedzie akurat w domku to tez sie razem wybierzemy

Do kina może też się przyturlam. Męża to chyba siłą na taki film bym nie zaciągnęla. Więc teraz grzecznie żonę do kina zawiezie i odbierze. Wkurza mnie zakaz prowadzenia :(

reklama
natalya pisze:
Melanie pisze:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
no to sie spotkamy
mój mąz mówi, że też pójdzie ;D

natalya
Mi było również miło i muszę Tobie powiedzieć, że młoda jesteś ;D a ja myślałam, że starsza :D
chyba jesteś młodsza ode mnie heee ? ;) ja jestem z 1978 :)

pewnie jestem najmlodsza w tym towarzystwie:) mam 21 latek...propaguje mlode maciezynstwo:p
meza do kina zaciagniesz?? bo nie wiem czy o tym pisalas, ale jak moj bedzie akurat w domku to tez sie razem wybierzemy

no to będzie rodzinnie :D

Do góry