Rybcia_21
Fanka BB :)
Proszę bardzo
polecam się na przyszłość
polecam się na przyszłość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to polecam Ci właśnie Szarotkę . Moja siostra tam miała wesele, my chrzciny, teraz ciocia planuje tam w maju przyjęcie.Hej dziewczyny mam do was wielka prosbe
W grudniu planujemy ślub cywilny(wesela nie wyprawiamy tylko cywilny) i mam takie pytanie bo widziałam ze ania pisała namaiary na jakąś restauracje...jak byscie wiedziały gdzie jest w miare tanio, przyjemnie i smacznie(obiad plus deser z kawą)u nas bedzie gdzies z 12 osób wiec niewiele..... za wszystkie info z góry dziekuje bo nie ukrywam że skróciło by to nasze poszukiwania odpowiedniego miejsca...
charakteryzuje się tym że dziecko nie robi kupki dzień lub dwa, ma twardy brzuszek a w końcu jak zrobi to jest jakby spieniona i dużo. Gdybym nie karmiła piersią to wystarczyłoby zmienić mleko na niskolaktozowe a tak to pomogły prebiotyki, bo usprawniły pracę jelit. Potem kolki miał dalej ale problemów z kupką nie było
dziekuję za info:-)Kto mnie pytał o chrzciny? To odpowiadam:
Chrzciny mieliśmy w restauracji Szarotka na Szwederowie nad marketem Polo.
Za osobę wyszło niecałe 50 zł, a w tym było:
Obiad ( 2 i pół porcji mięsa na osobę ), soki, tort, ciasto, kawa i herbata.
Ciasto pyszne zresztą jak się okazało ze sprawdzonego źródła .
A porcje mięsa naprawdę duże , i bardzo pysznie przyprawione, jeszcze w zamrażarce mam kilka pałek .
Stół bardzo ładnie ustrojony.