reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

GeHa pisze:
olji
No nie gadaj? Skąd ona ma ten film?? :o
Czekam na ten film z wielką niecierpliwością, bo książka jest moim number one!
hmm ksiazka taka sobie, pisana bardzo prostym jezykiem zeby do kazdego trafila i latwo sie sprzedala...gdyby byla ambitniejsza to polowa ludzi by kompletnie nie wiedziala co czyta...chociaz mnie ciekawia takie ksiazki wiem mimo wszystko oceniam ja pozytywnie, co do filmu to ja juz jakies pol roku temu myslalm ze on juz dawno byl w kinach i wyslalm mojego do wypozyczalni a on z chlopakiem ktory tam pracowal pol godz szukal tego filmu inie znalezli...nie mogli sie nadziwic ze taki znany film a go nie maja ;D ;D
ja wczoraj znowu bylam w sportfactory i dopiero wczora poczulam jak mi wszystkie miesnie cwicza...fajnie bylo ale jak na poczatek to za duzo chyba na arz chcialam.. mysle ze zaczne pierwszy miesiac dwa razy w tyg a nastepny 3...ocywiscie jak mi maly na to pozwoli:)

reklama
mkkafe,Samuel jeszcze nie ma 6 lat.,"Narnią" jest do teraz zachwycony,wczoraj byl na noc u mojej mamy i mowiła mi dzisiaj ze cały wieczór opowiadał jej a pozniej tacie co tam sie wydarzyło.Wczesniej bylismy juz z nim na "Harry Poter i czara ognia",ale nie wywarł na nim takiego wrazenia jak w/w
Myślę ze mozesz spokojnie córcie wyprawic na seansik ;D ;D ;D

Wrócilismy niedawno do domku......
Bylismy na Starym Rynku po serduszka i w "Łuczniczce"
Wczoaraj troche zabalowałam i dzis padam juz na ryjek, takze do jutra laseczki ;) ;) ;)

Hejka.... ;D

Byliśmy dzisiaj na Starym Rynku....ale zimno...bbrrr....na szczęście byliśmy tylko 15 min...poniewąż po pierwsze nie było nic ciekawego...a po drugie...jechaliśmy tylko po serduszka... ;D Natomiast póxniej byliśmy w Łuczniczce...i było super...hehe ::)

Już wcześniej pisałam,że mieliśmy zarwaną czwartą noc z rzędu...i właśnie przed chwilą znalazłam winowajcę tego ,że niunia tak źle sypia...idzie nam 5 ząb....szok normalnie....

ale macie już zebów :o :)
u nas się chyba zaczyna ale nocki śpimy póki co

też byliśmy na starym po serduszka
\ale nawet z samochodu nie wysiadaliśmy, tylko serducha w kieszeń i do domu ;D

ja dzisiaj szlam do szkoly na 7.30...wyklad byl do10.00 a wykladowca nie przyjechal...ale sie wkurzylam!!!!! w dodatku pierwszy raz wstaallm przed malym:(

No faktycznie dzis bardzo zimno ale na szczescie slonko zrekompensuje nam ten mroz :)
Ostatnio chwalilam sie Wam ze Iga dobrze spi i przesypia noce w swoim lozeczku no i kurcze wykrakalam Iga dwie ostatnie noce musiala spac z nami i cala noc sie rzucala nie wiem co sie jej stalo moze to tez zabki.
Milego dzionka

Siema mamy :)
Eeeeeech, a moja córka dostała ospę :mad: ma dopiero kilka kropek...dopiero sie zaczyna. Zimno jak w d... i jeszcze muszę z nią śmignąć do lekarza w tym mrozie po specyfik, żeby się nie drapała.
Jutro mam ważny wyjazd i zupełnie nie wiem co mam zrobić ? Pewnie zapakujemy ją w auto i jednak pojedziemy ::)
Do później ;D

Witanko
widze ze tylko ja wczoraj usilnie dotlenialam coreczke na spacerku
i dzis tez ja wyciagam na godzinke
pewnie jak bym nie musialam isc po Age do przedszkola to bym sobie wmowila ze za zimno... ;DDobrze ze ten obowiazek spoczywa na mnie, przynajmniej dupcie rusze na spacer

GeHa uwazaj bo ospy nie mozna przeziebic!!! Nas lekarka uprzedzala aby nie wychodzic do zakonczenia choroby, wspominala o jakis powiklaniach, ale nie sluchlam jej do konca i nie wiem co i jak. No i po chorobie - tez jeszcze z tydzien dobrze pozostac w domku bo organizm jest bardzo oslabiony i chwyta wszelkie infekcje.

reklama
Hejka!
Dawno nas nie było ale wczoraj mielismy chrzciny i tak jakos nie było czasu zajrzeć. Jak zwyle sie rozpisałyście. Fotki wkleję na "fotki"

Wronka przykro mi z powodu Gangsterka - poczciwe psisko z niego było.

Co do rocznic to 11 minie rok od kiedy Franuś zaczął wzrastać w moim brzuszku - wiem bo wcześniej mielismy "muchy w nosie" i już myslałam, ze w tym miesiącu sie nie uda gdyż to był już chyba 18 dzień cyklu a tu masz - niespodzianka ! Mój M. ma 11 urodziny więc sobie prezent zrobił cudny !!!

Dziś od rana byłam w pracy złozyć wnisek o wychowawczy na 12 m-cy. Ale może tak od maja, jak wprowadzimy inne posiłki to będę jeżdzic chociaż na 2 dni w tygodniu - zobaczymy.

A co do spaerków to ostatnio troche je zaniedbałam ale za to dzis byliśmy od 12 - 13.30, piękna pogoda (chodzi mi o słonko  :))

Do góry