reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

a my już zapomnieliśmy co to spacer :p
ale w ogóle z bomy wychodzimy ... na zakupy do marketu :p ...do babci do fordonu ... i dzisiaj do alergologa
spotkałyśmy sie z Matysią i Olji ;D
ale tam świecie, pełno dziaciaków wrzeszczących :p jeden taki głupek nawet podbiegł do śpiącej w nosidełku Paris i ja popchnął >:D >:D >:D >:D >:D >:D
myślałam, że przywale bachorowi :p normalnie oparł sie o nią i nadusił $%#$%#%$$##@#@#$#!!!!!
a jeszcze inny latał z 10 razy z kubkiem do zbiornika z wodą - tak mu sie pić chciało :D :D :D

ja jestem zdecydowanie aspołeczna ::) :p zamnkąć mnie w domu i nie wypuszczać

JJ jaki to kościół ?

GeHano to pięknie co?
i co zrobisz?

Olji u nas było w nocy - 14 :o

reklama
My dzis mialysmy wyjsc na spacer ale nie zdazylysmy bo Iga uciela sobie dluga drzemke, jutro na pewno wyjdziemy bo idziemy na kontrole do alergologa.
JJ czy to ten kosciol obok Hypernovy?
Pozdrowka

Chrzciny mieliśmy, jak i slub w kościele w fordonie ale nie koło Hypernovy a koło Doliny śmierci. Tam gdzie są studenckie msze. To nie był mój kościół "rejonowy" - właściwy to ten koło hypernovy ale prawie nigdy tam nie gosciłam. Do tego koscioła mamy sentyment bo tam jest jakos inaczej - na studenckich mszach nikt nie starał się w podtekstach przemycić treści politycznych ani z dziedziny "moherowych" beretów, co obecnie jest nagminne w kościołach  :( I co, moim zdaniem, zniechęca wielu młodych do tej instytucji.

JJ czyli chrzcilas w moim regionalnym kościele :). Poprzednio należałam rejonowo do kościoła właśnie koło Hipernowej ... I jakoś tamten mi nie leżał ...

Mel obawiam się, że ja też jestem jednostką aspołeczną .. dzisiaj dziecko stojąc w kolejce razem z mamą zaczęło na mnie pluć soczkiem ... A na to mama o Jasiu jak ładnie przez słomkę plujesz trafisz jeszcze raz .... &^%$%^%^& Ciężko wyprowadzić mnie z równowagi ale to była przesada ... Dziecku bym wybaczyła, ale durnej matce nie.

JJ fajnie ze juz po chrzcinach. Musze Ci powiedziec ze masz sympatycznie wygladajacego meza jesli to Twoj maz - pan po Twojej lewej... ;) Moj mezyk w tym miesiacu tez ma urodzinki - 25-go, wodnik-szuwarek ;D

aska masz pecha z tymi zaczepiajacymi Cie ludzmi... :p

Meldzieciaki takie sa..tzn rodzice je tak chowaja..poczekaj jeszcze troche-zobaczysz co sie na etapie piaskownicy dzieje..albo w przedszkolu..ech, szkoda czasem dzioba otwierac. Ale ja szczekam zawsze glosno ;D

MK zawsze przyciagalam wszelkich pijakow w autobusie i na przystanku ... Maz sie smieje, ze mam jakis magnes w sobie.

reklama
Do góry