reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam kobietki.
Wczoraj otrzymałam telefon od pani dr.Panisnskiej z informacja odnosnie wynków amiopunkcji.
Wynik jest pozytywny,nie ma zmian genetycznych,wiec to najgorsze wykluczyli,bardzo sie ciesze.Treaz mam wizytę 25 lipca,na której będa domniewać skąt pojawil sie obrzęk u dzidzi.Ja nie musze domniewac bardzo duzo czytałam,i doszłam do wniosku ze bylo to wirusowe,czyli w pierszych 3 miesiacach ciazy,złapałam jakies przeziębienie i dostalo sie do płodu,który reaguje wlasnie obrzekiem,który po jakims czasie samoistnie sie cofa,wiec ja jestem przekonana ze wlasnie tak jest.No cos 31 lipca mam jeszcze raz echo serduszka płodu wiec tez sie czegos wiecej dowiem.Tymczasem całuje was waszystkie i dziekuje za wsparcie.Napewno sie tu jeszcze pojawie.

Women23,

:-)To się cieszę, że jest dobrze i jesteś pozytywnie nastawiona do tego. Wspieram Cię duchowo i wszystkie kobietki w takiej sytuacji.

Ja natomiast zaczynam świrować od czekania na poród :cool2:

Scruffy ale miałaś pecha. Ja ostatnio rodziłam w Bizielu trzy lata temu i nie narzekam, a teraz to mnie trochę nastraszyłaś. No ale ważne żeby poród przetrwać i trafić na dobra położna a potem to już jakoś sobie poradzę. Jakby co to naśle na piguły męża :-) On potrafi zabić wzrokiem :tak:
Dzisiaj dostałam od koleżanki rzeczy dla maluszka. Sa bardzo śliczne i już bym chciała móc go ubierać. No ale jeszcze muszę poczekać 6 tygodni.

WOMEN!!! wiedziałam że bedzie dobrze!!! i wiem jaki kamień Ci spadł z serca!!! a ja zaraz lece z moja szyjką na usg, moze lekarka też serduszka posłucha ;)

hej,

jak sie dzisiaj mamuski czują ? W ramach cwiczen przedporodowych mylam okna a tu deszczyk, narazie nie upaskudzil mi ich ... ;-)

jakos czas trzeba sobie organizowac w te dni kiedy sie juz obsesyjnie odlicza dni ... tak wiec sprzatam ... a maz sie wkurza hehe ale spokojnie, te gorsza okna i firany zostawiłam dla niego :elvis: jutro zacznie sie 40 tydzien a maly dzisiaj po polnocy tak sie prezyl i wierci, ze myslalam ze moje wnetrznosci tego nei wytrzymaja ... smieje sie, ze bil sie z myslami : wyjsc czy nie wyjsc ?! :-D

hihi, AGNES podglądałam na lipcu i cisza totalna - wiec myślałam ze Wy wszystkie naraz rodzicie :-D... ale widze ze dzidzius jest twardy i wcale sie nie spieszy... ja byłam wczoraj w dwójce u giny, szyjka nadal 24 mm, bez zmian - nie skraca sie wiec jest szansa ze szwy mnie ominą :-), mikołajkowi serducho biło miarowo i coraz bardziej dochodze do wniosku ze ta arytmia chwilowa była ... za tydzień znowu do kontroli... kurde chyba do końca ciazy bede łaziła na pomiary.... trzymam cały czas za Ciebie kciuki!!!!

Dzień Dobry,

Cóż za piękny dzionek mamy dzisiaj w Bydgoszczy! Nareszcie ! Oby nie było zbyt upalnie, ale tak może być :) Z chęcią wyjechałabym wózeczkiem w trasę ale narazie to tylko takim po sklepie :rofl2:z resztą właśnie byłam na zakupach :) W nagrodę, że jestem taka dzielna kupiłam sobie nieprzyzwoicie kaloryczne cappucino, podobno z rozpływającą się czekoladą Milka, jak zapewnia producent :-D

Miłego dnia, korzystajcie z pogody :-)

reklama
No podobno pogoda ma być upalna :)
Ja dzisiaj tez byłam na zakupach - kupiłam lampę do pokoju i oglądałam wykładziny.
A poza tym to trochę popakowałam rzeczy i mam dość.

Do góry