reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Oj faktycznie wątek nieco przystygł. Ja sama mam przy takim małym dziecku duzo mniej czasu wolnego teraz.
Dopiero co borykałam się z zapaleniem piersi, wczoraj połknęłam ostatni antybiotyk. A mała w ciągu dnia tak często mi wisi na piersi, że mało czasu zostaje na inne rzeczy.
Teraz bierzemy się za kapiel małej ale jak zasnie to postaram się wkleic parę fotek.

reklama
Mądre spojrzenie ma ta mała dziewczynka :-)

Koleżanki abyśmy mogły stworzyć sobie wątek zamknięty potrzebuję listę osób, które miały by tam dostęp

proszę o dopisywanie sie na liste osoby, które są tu na stałe :-)
prosze pisać nicki tak jak one dokładnie są pisane
tzn jesli z małej litery to z małej itp.

1. Melanie
2...

dopisuje sie do listy
1. Melanie
2. milkaaa
3.

nie widze tych zdjec:no:

nie zagladam bo mam ostatnimi czasy mlyn budowlany, ale wkrotce moje rola polegac bedzie tylko na cierpliwym czekaniu wiec nadrobie. Tymczasem piszcie co u Was:tak:

Nie wiem dlaczego nie widzicie zdjęc :confused:

Ja też dopisuję się do listy:
1. Melanie
2. milkaaa
3. nataya
4. Kasiad
5. ...

Kasiad zrobilas blad przepisujac liste:baffled: pod nr 3 - sorki ale musze na to zwrocic uwage bo natalya nie bedzie miala dostepu :dry:

Wiec wklejam nowa liste
1. Melanie
2. milkaaa
3. natalya
4. Kasiad
5. ...
:cool2: :cool2:

nie wiem o co chodzi, krótko tu jestem, ale pewnie zagoszczę na dłużej, więc dopisuje się chociaż nie wiem gdzie:))). jestem z bydgoszczy a termin mam na 7 maja 2007, jednak według moich wyliczeń i pomiaru dzidzi na usg raczej 1 maja.

reklama
witam nowa kolezanke :-)

lista jest tylko dla stalych bywalczyn :tak:
wiec jesli kiedys bedziesz stala to sie Ciebie dopisze ;-)

Do góry