reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

JJ gratulujemy i zazdroscimy
Jago nie wola. Zakladam jej czasem zwykla tetre i moze sobie chodzic z mokra - nie przeszkadza jej to zupelnie:no: Jeszcze nie nadszedl jej czas wiec nocniki dwa sluza do zabawy

Ja szukam ekipy do murowania scian i do fundamentu - uklad jest taki: slysze:w tym roku juz nie dam rady:confused: a przypomne ze jest luty:tak: "a kolega?? tez ma juz pelen portfel":baffled:
I podobno tutaj sie zle ludziom zyje:no: chyba tym co buduja sie i przystaja bez targowania na termin, kwote i zaliczke. A materialy budowlane?? Na niektore czeka sie 2 miesiace, oczywiscie zaliczek nie przyjmuja - trzeba wplacic calosc kwoty i czekac 2 miesiace az towar przyjedzie od producenta - a hurtownia go tylko przefakturuje jako posrednik:szok:

reklama
Nie wiem czy się załąpię na "stałą bywalczynię", ale ryzykuję i się dopisuję, najwyżej mnie wyrzućcie

1. Melanie
2. milkaaa
3. natalya
4. Kasiad
5. Kariwiw
6. asioczek
7. JJ
8. arabella

Wiosna tuż tuż..., bociany zaczną krążyć...

oooo bociany ??? gratulować którejś???

Widzialam jedynie kilka żurawi, ale przez okno, bo siedzimy w domu, mały podziębiony, a mąż lezy z gorączką. Dwóch facetów chorych - wiecie co mam na mysli ;) trochę już opadam z sił, tak bardzo bym chciała odpocząć buuuuuuuu.........

Hej dziewczyny! Dawno tu nie zaglądałam, ale od miesiąca głównie leże - takie zalecenie lekarza ze względu na ciąże. Więc jak już zaglądam to głównie do sierpnióweczek.
U nas też choroba - dopadło wszystkich, a ja już w ogóle mam dosyc bo męczy mnie okropnie, jeszcze nic specjalnie łykać nie mogę.

A tak przy okazji wiecie może gdzie w Bydgoszczy sa sklepy z odzieża ciążową?

jak przechodzilam na pomorskiej obok tego sklepu odnioslam wrazenie ze zmienili asortyment bo 2 lata temu to ubrania byly beznadziejne jak dla mnie, zwkle ciuszki dla puszystych pan. ja kupowalam w takim sklepie os curie sklodowskiej w bok, przy samym koncu ale za nic w swiecie nie moge sobie przypomniec jak ta ulica sie nazywala.
im dluzej szukam mieszkania tym bardziej sie wkurzam..porazka totalna!!! nie moge znalesc nic co by mi mowilo ze to jest to!!!
przegladam w internecie relacje z podrozy transyberia i kusi mnie co raz bardziej. od jakiegos czasu zbieram kase na ta podroz(na razie uzbierana suma jets zenujaca i co najwyzej na pociag do granicy starczy). mam nadzieje ze w przyszlym roku uda mi sie spelnic to marzenie

Nie rozumiem...Najpierw jakaś kombinacja klawiszy sprawiła, że część tylko mojego posta się ukazała a następnie gdy go po raz drugi edytowałam i uzupełniłam to nie widać dopisanego tekstu... Oj! Nowicjusz jestem...

Madziara... Więc jeszcze raz. Sklepik na Pomorskiej (Odzie

reklama
To może po linijce będę pisać? Może za dużo po prostu gryzmolę?

Natalya... Też już od kilku osób słyszałam, że to niemożliwe żeby na Pomorskiej były fajne rzeczy. Chyba musieli faktycznie zmienić asortyment. Mają na przykład spodnie, bluzki takiej firmy 9fashion, która jest całkiem przyjemna.

W poprzednich moich postach pisałam też, że jest w sieci taki fajny programik do obróbki zdjęć (m.in. zmniejszania). Nazywa się IRFAN VIEW. W menu wybiera się IMAGE potem RESIZE i w zasadzie można dowolnie zmniejszyć zdjęcie. Programik jest darmowy.

Link do strony: Tucows Downloads - Download Irfan View 3.99 Freeware Software

Do góry